Kada su ih pitali o prekidu, sve je bilo jasno: Williamova reakcija potvrdila ono o čemu se već duže vrijeme šuška

Ovo pitanje nikako nisu očekivali.

THE ROYAL FAMILY / FERRARI / PROFIMEDIA

Iako danas uživaju u obiteljskom životu, princ William i Kate Middleton svojedobno su prošli kroz veliku ljubavnu krizu. Par je 2006. godine šokirao javnost viješću o prekidu.  Autor Robert Jobson u knjizi 'Catherine, The Princess of Wales: The Biography', otkrio je kako je  William je smatrao da im treba 'prostora da pronađu svoj vlastiti put'.

Iako su se pomirili tjednima kasnije, njihov prekid do danas nije zaboravljen, a o njemu se u posljednje vrijeme sve češće govori.

Profimedia 

Razlog tomu je snimka iz 2010. koja je preplavila društvene mreže. Riječ je o njihovoj reakciji na prekid tijekom intervjua koji su dali nakon zaruka.

'Rastali ste se, slavno, po svim novinama, o čemu je sve to bilo?', upitao ih je novinar Tom Bradby. 'Nije sve bilo loše', odgovorila je Kate, na što je William raširio oči i uzdahnuo, dajući do znanja da se ne slaže s tim. Time je potvrdio glasine da je prekid bio buran te se morao potruditi ponovno osvojiti Kate.

'Rastali smo se nakratko, ali to je bilo samo, znate, oboje smo bili jako mladi. Bilo je to na sveučilištu i nekako smo se tražili kao takvi i bili, znate, različite osobe  i slčno', dodao je kasnije William.

Inače, poznato je da je tijekom njihovog prekida William često bio fotografiran u noćnim izlascima, a šuškalo se o njegovim aferama s Alexandrom Knatchbull, Tess Shepard, Lisom Agar, Anom Ferreiro...

Danas bodri svoju suprugu Kate tijekom borbe s karcinomom, a u braku su dobili sinove Georgea i Louisa te kćer Charlotte.

Više fotografija kraljevske obitelji pogledajte u galeriji: