Bojala se za djecu: Glumica iznenada napustila 'Lud, zbunjen, normalan', više nije htjela glumiti kad je vidjela ovo

Bosanskohercegovačka glumica Gordana Boban bila je dio ekipe serije 'Lud, zbunjen, normalan', a u svjetlu posljednjeg skandala, zanimljivo je zašto je napustila seriju.

YouTube

Gordana Boban je u 50 nastavaka serije 'Lud, zbunjen, normalan' glumila tajnicu Ivanu, a onda je iznenada odlučila napustila seriju.

'Ostavila sam je jer je jedna epizoda, po mome mišljenju, bila potpuno neprikladna. Od 54. epizode pa dalje bilo je puno epizoda s vrlo kontroverznim sadržajem. Mogu reći da sam jako sretna jer uvijek slušam svoj unutarnji glas. Imate neki okvir u kojem pokušavate ne mijenjati svoje moralne vrijednosti ili ponašanje. Slušate svoj instinkt u vezi s time što je dobro, a što nije. Dakle, jako sam sretna što sam učinila taj korak', rekla je Gordana jednom prilikom.

YouTube 

Otkrila je i što se točno dogodilo.

'Epizoda o kojoj govorim zapravo je bila o seksualnom zlostavljanju. Dakle, termin silovanje u obiteljskoj seriji koja se prikazuje u 20 sati, prema mojim moralnim mjerilima, za veliki broj gledatelja među kojima je mnogo djece, zbilja nije prikladan', rekla je.

Serija 'Lud, zbunjen, normalan' emitirala se na malim ekranima od 2007. do 2021. godine.

YouTube 

Prije dva tjedna otkriveno je da je Moamer Kasumović, koji je u seriji 'Lud, zbunjen, normalan' utjelovio Damira Fazlinovića, u Sarajevu osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom zatvorskom kaznom od godinu dana. Osim toga, naći će se i u Registru počinitelja krivičnih dijela protiv spolne slobode Crne Gore.

Prema informacijama Općinskog suda u Sarajevu, Kasumović je osuđen zbog bludnih radnji nad petnaestogodišnjakom, a pravomoćna presuda mu je izrečena 22. svibnja prošle godine. Optužnicu protiv njega Tužilaštvo Kantona Sarajevo podiglo je početkom veljače 2021. godine.

Youtube / Screenshot 

Glumac je proglašen krivim da je u prosincu 2019. godine počinio bludne radnje nad maloljetnikom, navedeno je u presudi. Kasumović je otkupio zatvorsku kaznu u studenom prošle godine za 36.500 konvertibilnih maraka, što je oko 18.500 eura.