'Srce mi se slama kada vidim koliko je oslabio': Glumac nakon dugo vremena izašao u javnost i zabrinuo izgledom

'Ne izgleda dobro', 'Teško mi je gledati kako je ostario', pisali su zabrinuti obožavatelji glumca.

Instagram

Glumački par, Calista Flockhart i Harrison Ford, pojavili su se na premijeri druge sezone Apple TV serije 'Shrinking' u Los Angelesu, Kaliforniji. Nasmiješeni su pozirali fotografima u elegantnim odjevnim kombinacijama. Calista je bila od glave do pete odjevena u crno, dok je Harrison odjenuo crno odijelo i sivu košulju.

Ford trenutno glumi u seriji '1923' s Helen Mirren, a već je dva desetljeća u braku s kolegicom.22 godine mlađa glumica i Ford upoznali su se još 2002. godine na dodjeli Zlatnih globusa, a tada ga je polila pićem kako bi ga upoznala praveći se da je to učinila slučajno. Glumac je posvojio njezinog sina Liama, a s bivšim suprugama ima još kćer i tri sina.

Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsjetimo, Harrison je nedavno bio među glumcima i pjevačima koje je Disney uveo među svoje legende, što je ekvivalent Kuće slavnih. 82-godišnji glumac zaslužio je tu čast zahvaljujući ulogama Hana Sola u serijalu 'Ratovi zvijezda' i Indiane Jonesa u istoimenoj filmskoj franšizi.

Međutim, Ford je imao problema s potpisivanjem svojeg imena u cementu, pridržavajući desnu ruku lijevom, kao i prilikom utiskivanja otisaka ruku, kada su mu u pomoć morali priskočiti zaštitari. Video je objavljen na Instagramu emisije 'Good Morning America', nakon čega su se javili brojni fanovi s komentarima.

'Čestitam mu, ali mi se srce slama kada vidim koliko je oslabio', 'Ne izgleda dobro', 'Teško mi je gledati kako je ostario', pisali su zabrinuti obožavatelji glumca.