Oni su nešto više od prijatelja: Zajedno su godinama, majka im je slučajno otkrila šokantnu istinu

Momci su doznali da bi mogli biti braća.

Story

Glumci Woody Harrelson (63) i Matthew McConaughey (54) dugogodišnji su prijatelji. Obitelji su im vrlo bliske, skupa odlaze i na ljetovanja, a svojedobno su iznenadili javnost rekavši kako su možda i nešto više od prijatelja - polubraća. 

Matt Petit / PictureLux / Profimedia 

McConaugheyjeva majka, Mary Kathlene McCabe, ispričala je sinu prije nekoliko godina kako je znala Woodyjeva oca. Dok su bili na odmoru u Grčkoj, razgovarali su o tome kako je divno što su glumci, a i njihove obitelji vrlo bliske. 

'Woody, poznavala sam tvog oca', rekla je, a Matthew je rekao kako su svi razumjeli koje je detalje izostavila iz priče nakon što je izgovorila da ga je poznavala. 

Glumci su nakon te ispovijesti počeli istraživati svoja obiteljska stabla i prikupljati podatke o rođacima. Došli su do vrlo zanimljivih činjenica. Ispostavilo da se je Harrelsonov otac i Matthewa majka bili u isto vrijeme u Teksasu u periodu kada se Mary Kathlene razvela od Matthewa oca. Pronašli su i račune s mjesta na kojima su se nalazili. 

Story 

DNK test riješio bi ih svake sumnje, ali čini se kako im to sada nije prioritet. Matthew je čak istaknuo i kako ga je strah saznati pravu istinu o sebi i svojoj obitelji. 

'Woodyju je malo lakše reći: 'Ajmo napraviti DNK test.' Što on ima izgubiti? Meni je teže jer preuzimam veliki rizik. Test može pokazati da moj otac nije moj otac. Ionako u to sumnjam već 53 godine. Ali imam više za izgubiti od Woodyja', objasnio je Matthew. 

Obiteljske fotografije dodatno su ih zbunile jer njihove obitelji misle da je Matthew na nekim fotografijama isti Woody, kao što i Woodyjeva obitelji misli da je on Matthew.

Profimedia 

Inače, Woodyjev otac Charles Harrelson je 1960. osuđen za oružanu pljačku, a 1973. je završio u zatvoru zbog ubojstva. Niti 10 godina kasnije ponovno je osuđen i to na dvije doživotne kazne zbog ubojstva suca. Pokušavao je pobjeći, a Woody je pokušavao skinuti ljagu s njegovog imena pa je govorio da mu je otac plaćeni ubojica, ali nije puno pomoglo jer su ga svi ionako smatrali ubojicom, piše Stil. U ožujku 2007. Charles je pronađen mrtav u zatvoru.