'Ne skidam se gola na nesreću nekih': Danijela Dvornik iznenadila objavom, smeta joj jedna stvar

Danijela na Instagramu ima više od 100 tisuća pratitelja s kojima redovito dijeli anegdote iz svog života.

Instagram

Danijela Dvornik nedavno je otkrila kako su je uklonili tri objave na Instagramu koje su joj kasnije vratili, no onda ju je dočekala nova neugodnost.

Instagram 

'Znači ovaj Instagram je totalni sh*t. Nemam pojma tko njima, vjerojatno nekakve mašine, kompjuteri to rade... Makli su mi tri posta s Instagrama objavljenih prije 6-7 mjeseci. Ništa nema na njima, ni golotinje niti da ja sad nešto pričam hate i tako dalje. Uglavnom, poslala sam im da stave to na review i da mi vrate nazad', rekla je.

Instagram 

'Vratili su mi nazad, ali su me kaznili s tim da ne mogu uopće ići na live. Sad sam poslala i tamo poruku da vidim što je s tim, ali mislim to je totalni sh*t ono. Vratiš mi nazad postove jer shvatiš da si pogriješio i onda me je*eš s Instagramom i s liveom. Evo nemam pojma što da radim, zato ne može biti livea i nemam pojma koliko dugo ga neće biti', dodala je.

Instagram 

Sad je opet progovorila o istom problemu.

'Joj ljudi moji, ovaj Instagram je stvarno idiotski. Znači, meni blokira live, a pritom nemam ništa eksplicitnog sadržaja na mom Instagramu niti se skidam gola na nesreću nekih. Ima gomila žena koje se skidaju gole i njima ništa, one su OK. One ne krše nikakva pravila, a eto ja poljoprivrednica, majka, kraljica, štogod, eto ja sam problem. Ali dobro, nećemo sad o tome jer ću se iznervirati', rekla je među ostalim u videu koji je objavila.

Instagram 

Inače, Danijela na Instagramu ima više od 100 tisuća pratitelja s kojima redovito dijeli anegdote iz svog života.

Fotografije Danijele Dvornik pogledajte u galeriji: