'Čekala sam ga 7 sati': Indira Levak otkrila čega se Miroslav bojao na početku njihove veze

Ovog ljeta objavila je da se razvode, a onda su iznenadili zajedničkim putovanjem.

Filip Hofer

Pjevačica Indira Levak iznenadila je javnost kada je ovog ljeta otkrila da se ona i suprug Miroslav Levak razvode nakon 11 godina braka. 

'Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijeli poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati', napisala je Indira.

Instagram 

Nedugo nakon toga zbunili su mnoge jer su zajedno otišli na put motociklima, i to iz Zagreba za Monaco. Fotografije su potaknule glasine da su se Indira i Miroslav pomirili, no oni ih zasad nisu komentirali. 

Instagram 

'Život je kratak, kupi motocikl, vozi se, živi svoje snove. 3800 km od Zagreba do Francuske i natrag. Padre, ti si NAJBOLJI. Sljedeća destinacija je Portugal', poručila je Indira.

Kako su se upoznali Indira i Miroslav?

Pjevačica je ranije u intervjuima ispričala kako je ona bila ta koja je napravila prvi korak. Ljubav se rodila polako, upoznali su se u teretani i najprije su bili prijatelji.

Goran Čižmešija 

‘Mi smo bili prijatelji prije nego što smo postali supružnici. Ali ja sam bila puno hrabrija kada je on u pitanju. Jeste da je on velik, krasan i divan mišićavi momak, ali je bio jako stidljiv. Hvala ti, Bože, što sam ja napravila prvi korak’, rekla je Indira u intervjuu za PulsOnline prije nekoliko godina. Pozvala ga je na more dok je ljetovala u Šibeniku. 

'Rekla sam mu: 'Hajde, dođi da se malo družimo, da popijemo kavicu, popričamo'. A on je odugovlačio. Trebao je doći u podne, a došao je u sedam navečer. Rekao mi je: 'Što ja sada da tamo radim. Ona je pjevačica, mene je strah ako me budu paparazzi slikali, što da kažem'. Evo, ljubavi, ne brini se za paparazze, sad si moj za cijeli život', šalila se tad Indira. Pjevačica je rekla kako se njihova ljubavna priča odigrala vrlo brzo i spontano te da je sve djelovalo poput bajke. 

'Suprug i ja smo prijatelji već niz godina. Družili smo se, viđali, bili smo toliko blizu, praktički jedno drugom nadohvat ruke, a opet nijedno od nas nije bilo dovoljno hrabro da učini prvi korak. Konačno je i taj prvi korak napravljen i dogodila se naša bajka', ispričala je Indira ranije za Story. Vjenčali su se u lipnju 2014. na imanju vinarije nedaleko Bjelovara, a ceremoniji su prisustvovali bližnji. Nakon 11 godina, barem sudeći prema onome što je Indira objavila prije par mjeseci na svojim društvenim mrežama, došlo je do kraha braka.