Ostvarila joj se najveća želja: Rodila je sina u 46., nakon 11 godina braka dogodilo se čudo

Već je bila prihvatila činjenicu da se trudnoća neće dogoditi, a onda je ostala u drugom stanju.

Instagram

'To su stvari koje možeš duboko u srcu priželjkivati, možeš se moliti za to, možeš maštati, sanjati o tome, jer znaš da je Bogu sve moguće i čekati taj trenutak da se to dogodi', govorila je svojedobno Marija Husar Rimac (49) koja je silno htjela drugo dijete, ali nikako nije mogla ostati trudna. Od 2009. je u braku s Vjekoslavom Rimcem, a 2018. priznala je da je u njihovu obitelj ušao Ivan.

Instagram 

'Ja sam mama 4-godišnjeg sina Ivana i to je nešto što je ispunilo moj život... On je veseo, zaigran, pametan. Dobili smo jedno malo slatko stvorenje koje je tu ljubav još oplemenilo. Nas dvoje još više učvrstilo. Vjeko je predivan otac... Dogodila nam se nadogradnja, ne znam uopće kako bi to nazvala', ispričala je tada za InMagazin, a onda se u veljači 2021. dogodilo čudo. Marija je rodila sina Niku u 46. godini. 

'Niko nam se dogodio nakon 11 godina braka tako da, evo, imala s 45 godina onda, taman sam navršila i već sam mislila, OK, to je to, gotovo, Ivan ostaje jedinac i s tim sam zadovoljna, porazgovarala sam s dragim Bogom i rekla sam - i na tome ti puno hvala, valjda tako treba biti, to prihvaćam. I baš u tom trenutku kad čovjek sve nekako prihvati i otpusti, onda sam saznala da sam u drugom stanju', rekla je Marija pa dodala:

Robert Gašpert  Marija Husar Rimac

'Plakala sam, sjećam se, postoji video, Vjeko me snimio gdje gledam u test, on je bio jadan sav zbunjen, što to znači, što znači ova crtica, ja kažem - trudna sam!', ispričala je.

Marija je svojedobno govorila o vjerskom preobraćenju koje se dogodilo kada je bila na vrhuncu glazbene karijere s grupom Divas. 

'S 27 godina sam krenula putem vjere', rekla je Marija, koja je osjećala neku prazninu i smatrala da život prolazi pored nje. Budućeg supruga upoznala je na Taboru kod fra Zvjezdana Linića, koji je pogurao njihovu romansu

Instagram 

'Pater nas je uvijek zvao na druženja u zbornicu kod sebe kad bi završio seminar i tamo smo se družili, pričali, uvijek se dobro jelo, dobro se pilo, haha, zezam se. To se zna, kod patera kad se dođeš, prvo uvijek popiješ rakijicu za dobro raspoloženje. Pater je jako navijao da nas dvoje probijemo tu barijeru, neku prepreku koju smo imali, da budemo zajedno, i onda stalno: 'Vjeko, ja mislim da je Marija za tebe' i obrnuto, ja ono: 'Dajte, pater'..., rekla je Marija. S vremenom su započeli vezu i nakon šest mjeseci su se zaručili, a nakon godinu dana veze i ušli u brak. 

'Jedan i drugi sin su bili dugo iščekivani. Ivan je došao nakon 5 godina braka, Niko nakon jedanaest. Danas kad ih uspavljujem, grlim i ljubim, i jednog i drugog, onda samo kažem: 'Ja sam najsretnija mama, znate li vi koliko sam vas ja dugo čekala', zaključila je.

Više fotografija Marije i Vjekoslava pogledajte u galeriji: