'Nikakvi grandiozni planovi': Danijela Martinović progovorila o svadbi sa svojim Josipom

Pjevačica ne skriva da se ona i Josip ludo vole.

Goran Čižmešija

Danijela Martinović (53) ne skida osmijeh s lica otkako je u vezi s Josipom Plavićem, bivšim kriminalističkim inspektorom, koji je ove godine napustio policiju i okupio stari bend 'Izvan zakona'. Da su zajedno doznalo se u ožujku prošle godine. Pjevačica je prije nekoliko mjeseci ispričala koliko je presretna zbog toga što opet ljubi. 

Dražen Kokorić 

'Ono kako se ja osjećam bih poželjela prvenstveno svakoj ženi, a onda i svakom čovjeku, da jednostavno znaš da si stigao i da je sve u apsolutno savršenom miru i nekakvom spokoju, a onda sve samo od sebe funkcionira', rekla je Danijela za InMagazin.

Dražen Kokorić 

S obzirom na to da su obožavatelji ushićeni zbog toga što je zaljubljena i što je pronašla čovjeka svojih snova, često joj na društvenim mrežama postavljaju pitanje hoće li se vjenčati s odabranikom svoga srca. Istaknula je kako ona nije pobornica pravila, ali je isto tako osoba koja živi u trenutku i ako nešto smatra ispravnim - to će i učiniti. 

'Dakle, tako vam ja živim u životu, nikakvi grandiozni planovi, sad ću ovo, sad ću ono nešto pripremati. Ako stvarno ja to u trenutku osjetim, ja ću reći, ma daj brate idemo i to je to', otkrila je.

Dražen Kokorić 

Danijela zrači pozitivnom energijom, a s pratiteljima često podijeli i motivacijske citate pa im je tako poručila da nema pogrešnog puta u životu već samo trebaju pronaći svoj put kojim će krenuti. 

'Život se ne mjeri godinama koje imamo, već trenucima koji nam oduzimaju dah', rekla je u srpnju na proslavi 53. rođendana.