'To govoriš, a praviš mi se prijatelj': Severina i Miletić se posvađali pred kamerama, kolege su morale intervenirati

Nika Turković se zbog svega ispričala kandidatkinji.

RTL (Screenshot)

Nedavno je započela druga sezona RTL-ove emisije 'Superstar', a četveročlani žiri čine Severina Vučković, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković. Iako ne skrivaju da su privatno u odličnim odnosima, na televiziji ih imamo priliku vidjeti u nekim nemilim situacijama.

Na službenoj TikTok stranici 'Superstara' tako je osvanuo video kandidatkinje koja je po struci psihoterapeutkinja. Dok su s njom razgovarali, Filip se našalio kako 'svojoj kćeri nikada ne bi dao da bude pjevačica'.

RTL 

Ovaj komentar nije se svidio Severini, a da bi popravio situaciju, Tonči Huljić upitao je kandidatkinju radi li u svojoj struci. Kada je  odgovorila potvrdno, Severina je rekla: 'Filipu treba pa ako...'

'Pored Severine će mi odmah trebati beneficirani radni staž', dobacio je Miletić. Članici žirija Niki Turković zbog svega je bilo neugodno pa se ispričala kandidatkinji, a onda je Severina dobacila još jedan komentar Filipu:

'Ja sam izuzetno prekrasna osoba, ja ne znam zašto ti ovo sad govoriš. Evo, majke mi. A praviš mi se prijatelj, što bi bilo da si mi neprijatelj. Bože.'

Obožavatelje emisije nasmijala je njihova 'rasprava', no u komentarima ispod objave mnogi su komentirali Severinin izgled.

'Severina jedva priča', 'Jedva pomiče usta', 'Severina kao da nije ona', samo su neki od komentara.

Podsjećamo, stručni žiri ove će godine u emisiji imati još jedan dodatan zadatak. Naime, donosit će odluku o dodjeljivanju 'platinaste karte' koja će onima koji je budu imali donijeti tijekom natjecanja velike pogodnosti. Nepogrešivo će i ove godine žiri prepoznavati talent i karizmu koji krase svaku buduću zvijezdu.

Više fotografija žirija pogledajte u galeriji: