Umrla je najgorom smrću: Tragično skončala nakon što je spasila sina (4), zadnja slika tjera suze na oči

Zabavan izlet pretvorio se u pakao.

Profimedia

Zvijezda hit serije 'Glee' imala je samo 33 godine kada se u ljeto 2020. dogodila tragedija koja je njezinu obitelj zavila u crno. Glumica Naya Rivera je s četverogodišnjim sinom Joseyjem uživala na jezeru Piru u Kaliforniji. Odlučili su skočiti s broda i zaplivati, a tada je krenula njihova najgora noćna mora.

Profimedia 

Nešto je pošlo po zlu, ali glumica je iskoristila zadnje atome snage i uspjela sina vratiti na brod. Nakon toga joj se gubi svaki trag. Mališan je na sebi imao spasilački prsluk, a policija je pet dana tražila njegovu majku. Beživotno tijelo glumice pronašli su u jezeru, a u policijskom izvješću je pisalo: 

Profimedia 

'Prikupila je dovoljno energije da vrati sina na brod, no nije je imala dovoljno i da spasi samu sebe', ispričao je šerif Bill Ayub. Policiji je tu verziju priče ispričao i njezin sin. Kada je potvrđeno da se utopila, milijuni su tugovali za slavnom glumicom. 

'Umrla je najgorom smrću', komentirali su pratitelji, ali i brojni liječnici. 

Profimedia 

Nakon tragedije, brigu o dječaku preuzeo je glumičin bivši suprug Ryan Dorsey (41) s kojim je bila u braku od 2014. do 2018. godine. U tim teškim danima, glumac je trpio i brojne uvrede javnosti jer se u njegovu kuću uselila Nickayla Rivera, sestra pokojne glumice. Krenule su glasine da su u vezi, pojavljivale su se i fotografije na kojima ju je Ryan držao za ruku, a onda je prekinuo šutnju i rekao kako je sin Josey zamolio oca da i njegova teta živi s njima.  

Zahvalio je Nickayli što je sve u životu stavila na pauzu kako bi mu pomogla s odgojem djeteta i dala im podršku nakon tragedije. Nayin Instagram profil ima 2.4 milijuna pratitelja, a zadnju fotografiju objavila je upravo tog kobnog 8. srpnja 2020. Ljubila je i grlila svog sina i napisala 'Samo nas dvoje'. Ta fotografija tjera suze na oči svima onima koji znaju što se toga dana dogodilo. 

U seriji 'Glee', Naya je imala ulogu navijačice Santane Lopez, za koju je osvojila niz nagrada među kojima su Nagrada udruženja glumaca (SAG), ALMA Awards i dvije nagrade Grammy. Dvije godine nakon pojavljivanja u seriji potpisala je i diskografski ugovor s kućom Columbia Records, no nije stigla objaviti planirani studijski album.