Nevjerojatna transformacija omiljenog domaćeg glumca: Prije 10 godina izgledao je kao druga osoba, drastično je smršavio

Na sceni je prisutan još od početka 90-ih, glumio je u više od trideset filmova i preko deset TV serija, a tijekom karijere se i dosta fizički mijenjao.

Pixsell/ Armin Durgut

Hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac Goran Navojec slavi 54. rođendan. U svojoj bogatoj karijeri, koja traje još od početka 90-ih, ostvario je niz zapaženih kazališnih, filmskih i televizijskih uloga, a usto je i umjetnički direktor i utemeljitelj kazališnog festivala BOK fest u rodnom Bjelovaru.

Glumio je u više od trideset filmova i preko deset TV serija. Najpoznatije televizijske uloge ostvario je u serijama 'Naša mala klinika', 'Lud, zbunjen, normalan', 'Bitange i princeze', 'Horvatovi', 'Odmori se, zaslužio si' i mnogim drugima, a trenutno gledamo u glavnoj ulozi u humorističnoj seriji 'Mrkomir Prvi'. Od filmova ističu se 'Sve najbolje', 'Duga mračna noć', 'Šuma summarum', 'Dva igrača s klupe', 'Bogorodica', 'Kako je počeo rat na mom otoku', 'Parada' i mnogi drugi. Probio se i izvan granica Hrvatske, pa je tako 2011. godina snimao uz Toma Cruisea film 'Nemoguća misija: Protokol duh' u kojem je glumio ruskog zatvorenika. Ovom ulogom otvorio je svoja vrata Hollywooda.

Tijekom karijere se dosta fizički promijenio i mnogi se slažu da zadnjih nekoliko godina izgleda bolje nego ikad.

promo 

Goran je iznenadio javnost kada se prije dvije godine na Filmskom festivalu u Puli pojavio vidno mršaviji i s modernom, mladenačkom frizurom, a otada je uspio zadržati vitku liniju. Transformacija je posebno očita kada vidimo njegove fotografije od prije 10 godina i ranije.

Pixsell/ Boris Scitar 

Poznato je i da je, uz glumu, njegova velika strast glazba i završio je osnovnu glazbenu školu gdje je učio saksofon. Goran ima i mlađeg brata Bojana koji je također glumac.

Robert Gašpert 

Što se tiče njegova ljubavnog života, iza sebe ima brak s koreografkinjom Larisom Lipovac Navojec. Njih dvoje bili su u vezi od 2001. godine, a vjenčali su se 2009. na Visu. Godinu dana kasnije dobili su sina Grgura, a 2015. su potvrdili da se razvode. Nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima, a Larisa je čak zadržala i Goranovo prezime.

Filip Hofer 

Goran je sreću nakon razvoda pronašao s glumicom Marijom Škaričić, a za njihovu vezu se doznalo 2016. godine. Samozatajni par rijetko se pojavljuje zajedno u javnosti i čuvaju svoju privatnost. No Navojec je nedavno ispričao kako im je bilo dijeliti set, jer zajedno glume u novom filmu oskarovca Danisa Tanovića, komičnoj drami 'Nakon ljeta'.

Filip Hofer 

'Mi se u filmu ne susrećemo, ali imali smo priliku raditi nekoliko filmova i ona je meni stvarno najbolja glumica. Ne samo u Hrvatskoj, nego i na ovim prostorima, kako mi to kažemo. Divno je s njom raditi, bojali smo se toga prvi put, kad smo imali priliku raditi skupa, međutim probili smo led i prekrasna je kolegica, osim što je prekrasna žena. Prekrasan je čovjek i predivna kolegica', rekao je glumac za In Magazin.

Još fotografija Gorana Navojca pogledajte u galeriji: