Harry je ostavio na cjedilu, a ona mu našla zamjenu: Evo s kim se Meghan Markle držala za ruke dok je princ bio odsutan

Već se neko vrijeme šuška o nevoljama u njihovom braku.

Profimedia

Meghan Markle ovih se dana pojavila na večeri koju je organizirala Dječja bolnica u Los Angelesu, a  mnogi tvrde da je došla – nepozvana. Ovaj događaj uslijedio je samo nekoliko dana nakon što je princ Harry otputovao u rodnu Englesku bez nje, a čini se da mu je vojvotkinja našla adekvatnu zamjenu pa na svečanost nije došla sama.

Na zeleni tepih zakoračila je ruku pod ruku s misteriozne ženom, a svi su komentirali kako djeluju iznimno blisko.

CraSH/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kada se pojavila u žarko crvenoj haljini Caroline Herrere s dubokim dekolteom i izrezom na nozi, mnogi su se zapitali je li to Meghanina verzija osvetničke haljine, a sve u jeku nagađanja o krizi koja ju navodno trenutačno trese njezin brak s Harryjem. Ovo modno izdanje vojvotkinje od Sussexa ostavilo je bez daha sve prisutne, a gotovo svi mediji objavili su kako je ondje bila potpuno sama.

Međutim, to nije sasvim točno. U jednom trenutku uz Markle se pojavila žena u prekrasnoj lila haljini dostojnoj princeze i gotovo zasjenila Meghan.

Cijelo vrijeme nasmijane i držeći se za ruke, dvije su ljepotice zajedno pozirale fotoreporterima. Kako prenosi časopis People, riječ je o suosnivačici udruge 'Mom Alliance' i Meghaninoj bliskoj prijateljici, Kelly McKee Seiffen.

CraSH/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s vojvotkinjom od Sussexa, uz tekst u kojem se zahvaljuje zaposlenicima bolnice u Los Angelesu, ali i posebno hvali svoju prijateljicu, piše Glossy.

'Također sam iznimno zahvalna što sam ovu lijepu večer podijelio s jednom od svojih najbližih prijateljica. Meg, tvoja predanost pružanju podrške Dječjoj bolnici Los Angeles i zajednici doista je inspirativna. Tako sam ti zahvalna što si uz mene', napisala je.

Više fotografija Meghan Markle i princa Harryja pogledajte u galeriji: