'Odmah ovo obrišite, kvari si ugled': Kate Middleton zgrozila ponašanjem u prvom izlasku nakon završetka kemoterapije

Mnogi tvrde i da je princeza od Walesa nikad mršavija.

Danny Lawson/WPA Pool/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon što je u rujnu objavila da je završila s kemoterapijom, princeza od Walesa sada se pojavila na svom prvom službenom javnom angažmanu. Zajedno sa suprugom, princem Williamom, otputovala je u Southport kako bi pružila podršku obiteljima triju djevojčica koje su u srpnju ubijene na tečaju plesa, piše Daily Mail.

Kate je za ovu prigodu odabrala dugi smeđi kaput i cipele na petu u istoj boji.

Danny Lawson / Avalon / Profimedia 

'Današnji susret sa zajednicom bio je snažan podsjetnik na važnost međusobne podrške u svjetlu nezamislive tragedije. Ostat ćeš u našim mislima i molitvama', napisali su kasnije na službenim profilma.

S obzirom da je posljednjih mjeseci rijetko viđamo u javnosti, mnogi nisu mogli ne primijetiti izgled princeze od Walesa. Iako je djelovala raspoloženo te smo je mogli vidjeti nasmijanu, obožavatelji su zabrinuti zbog njezinog zdravstvenog stanja, a osobito zbog kilaže. 

'Definitivno je izgubila kilograme', 'Smršavjela je', 'Prekrasna je, no vidi se da je izgubila dosta kilograma', komentirali su.

Uz to, mnogi su osudili fotografije na kojima se smije, tvrdeći da dobro raspoloženje ne priliči ovom događaju.

'Ja bih ovo odmah obrisao. Veliki osmijeh u ovoj situaciji joj kvari ugled', 'Ne bi li trebala plakati?', komentirali su.

Podsjećamo, Kate je u ožujku objavila da boluje od karcinoma, a u rujnu je objavila trominutni obiteljski video u kojem je obavijestila javnost da je završila s kemoterapijom. Iz Palače nikad nisu otkrili o kakvoj vrsti raka je riječ, no poznato je da Catherine sada želi pružati podršku drugim ljudima koji se bore s ovom teškom dijagnozom.

Nove fotografije Kate Middleton pogledajte u galeriji: