Danas se udaje kći slavnog Vatrenog: Prije mjesec dana oženio je sina, a sada u bračnu luku ulazi i mezimica Anamarija

Novo slavlje u obitelji slavnog nogometaša.

Instagram

Početkom rujna je njezin brat Antonio Asanović u Zadru izgovorio sudbonosno 'da', a danas će u bračnu luku uploviti i njegova sestra Anamarija Asanović (36). Splitska dizajnerica udaje se za ugostitelja Ivana Karačića, a u vezi su od proljeća prošle godine.

Instagram 

Anamarija je na društvenim mrežama objavila fotografije svojih prijateljica koje su dale naslutiti kako je danas njezin važan dan.

'Idemo udat našu Ane', pisali su. Mladoženja Ivan pozirao je u Splitu s prijateljem Leom, koji je objavio kako su momci spremni za vjenčanje. 

Instagram 

Da je ludo zaljubljena otkrila je ekskluzivno za Story početkom listopada prošle godine. 

'Je, napokon mogu reći da sam sretno zaljubljena', potvrdila nam je Anamarija. S obzirom na to da je upotrijebila riječ 'napokon', pitali smo je treba li uistinu poljubiti puno žaba da bi se došlo do princa, a ona nam je kroz smijeh odgovorila:

Instagram 

'Pa nisam baš ljubila žabe dosad, ali evo, ono što mogu reći jest da se pojavio onaj pravi. U vezi smo od početka proljeća i sretni smo. Mogu reći da me osvojio iskrenošću, to je ipak vrlina koja se najviše cijeni', ispričala nam je.

Anamarija je majka kćeri Zorke, koja je na svijet stigla u veljači 2016. godine.

Prije mjesec dana njen brat Antonio oženio je organizatoricu vjenčanja Josipu Skoblar, kćer proslavljenog nogometaša i trenera Josipa Skoblara.