Ubrzo postaje starija seka: Kći Hane i Petra Graše s 8 mjeseci radila je nešto nesvakidašnje

Hana je u lipnju ispričala da njezina Alba nije svjesna činjenice da će dobiti brata.

Instagram, Jadran Babić

Hana Huljić Grašo (33) uskoro bi trebala roditi drugo dijete. Nakon što je u srpnju 2022. rodila djevojčicu kojoj su ona i suprug Petar Grašo (48) dali ime Alba, sada im stiže sin. Pjevač je svojedobno otkrio da je blagoslovljen ulogom roditelja, ali i ispričao kako se snašao u ulozi oca. 

Instagram 

'Ono za podrigivanje nosim na ramenu, ali noći i prematanja je majka uzela u svoje ruke jer koncerti počinju u 21 sat… Mala je već bila posvuda, voli putovanja', ispričao je Grašo u emisiji 'Knjazalište'. S velikim osmijehom na licu o Albi je govorila i njezina majka. 

Robert Gašpert 

'Imam bebu koja pjeva otkako je imala osam mjeseci, što je zbilja čudno. Kako je počela pjevati neke pjesmice koje joj ja znam puštati za uspavljivanje, nije mi bilo svejedno što pjeva tuđe pjesmice, a ne moje. Odlučila sam taj moment da će pjevati svoje uspavanke. Ispalo je stvarno da je uz njih hipnotizirana i uspije zaspati', govori Hana. Ponosni djed Tonči Huljić jednom prilikom je rekao kako je njegova unuka nevjerojatna i da voli svaki trenutak koji provede uz nju. 

Instagram screenshot 

'Sad se nećemo vidjeti deset dana pa ti to jednostavno fali jer ti uđe pod kožu, vrlo je neobična. Nisu joj ni roditelji ni bake ni dide baš normalni ni obični, al ona je neobična', našalio se Huljić za InMagazin

Inače, Hana bi trebala roditi svaki čas, a zadnje dane trudnoće provodi u studiju. Objavila je fotografiju na kojoj se vidi kako svira klavir i snima nove pjesme, a u prvom planu bio je trudnički trbuh. Ime za sina odavno imaju, a iako ga nisu otkrili, navodno se već zna kako će ga nazvati.