Ovako izgleda par dana prije porođaja: Hana Huljić pokazala trudnički trbuh, ubrzo će roditi sina, ime se već zna

Ne odmara ni uoči rođenja drugog djeteta.

Instagram

Nakon što je prije nekoliko dana objavila fotografiju iz studija na kojoj se vidi kako sjedi za klavirom i snima nove pjesme,Hana Huljić Grašo (33) sada je dala uvid u to kako izgleda nekoliko dana prije porođaja. Nosila je trudničke hlače, a u prvi plan je došao njezin poveći trudnički trbuh.

Jadran Babić 

Izgledala je vrlo smireno i zadovoljno što zadnje dane uoči dolaska prinove može provoditi stvarajući glazbu. Ubrzo će roditi drugo dijete, a nakon što je u srpnju 2022. rodila djevojčicu, sada njoj i Petru Graši (48) stiže dječak. 

Instagram 

Prije nego što je rodila kćer, domaći mediji spominjali su kako bi Petar htio da malenoj daju ime Alba. Kada je Hana rodila, otkrili su da se curica zaista zove Alba. Iako ime za sina nisu htjeli podijeliti s javnosti, ranije se spominjali kako Grašo odavno odabrao kako će nazvati sina. Navodno bi ga nazvao Toni i to po pjevačevu pokojnom djedu. Osim toga, tim bi imenom 'počastio' i Haninog oca, Tončija Huljića. Hoće li se mališan uistinu tako zvati, uskoro ćemo doznati jer bi Hana trebala roditi vrlo brzo. 

Jadran Babić 

Grašo je prije nekoliko mjeseci ispričao kako se osjeća Hana u ovoj trudnoći.

'Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba biti, to je ok!', rekao je kroz smijeh. Hana je jednom prilikom ispričala kako kći Alba ne doživljava baš maminu trudnoću i činjenicu da joj stiže pojačanje u obitelj.

'Pa nije još baš svjesna, ali uskoro...ne zna šta je čeka', kroz smijeh je dodala Hana. 'Vjenčanje godine', kako su domaći mediji prozvali svadbu Hane i Petra, bilo je u veljači 2022., a samo nekoliko mjeseci kasnije na svijet im je stigla kćer.

Kako Hana provodi zadnje dane trudnoće pogledajte u galeriji: