Pogledajte što Miroslav Levak radi u 1. redu dok Indira pjeva: Bila je gošća na koncertu Dženana Lončarevića

Ovakav odnos nakon razvoda rijetko se viđa.

Robert Gašpert

Bila je to večer za pamćenje, govore svi oni koji su bili na koncertu Dženana Lončarevića u Lisinskom. Na pozornici mu se u jednom trenutku pridružila njegova kolegica Indira Levak (51), s kojom je prošle godine snimio pjesmu 'Lopovi u tami'. Vladala je odlična atmosfera, koju je dodatno podigla Indira izvedbom dviju vlastitih pjesama. 

Robert Gašpert 

Iako je ovog ljeta otkrila javnosti da se razvodi od Miroslava Levaka, bivši supružnici ostali su u odličnom odnosu, što se moglo vidjeti i tijekom nastupa. Dok je Indira pjevala, Miroslav je pazio da mu ništa ne promakne. Sjedio je u prvom redu, a kada je krenuo Indirin nastup, ustao se i počeo snimati. Vidjelo se da mu je istinski drago zbog uspjeha svoje donedavne supruge. Ovako skladan odnos nakon rastave rijetko se viđa. 

Robert Gašpert 

'Divno je vidjeti koliko se poštuju i cijene iako je ljubavi došao kraj', komentirali su mnogi. 

Indira i Miroslav u braku su bili 11 godina, a odluku o razvodu donijeli su zajedno, pojasnila je pjevačica u srpnju kada je vijest o rastavi objavila na svojim društvenim mrežama. 

Instagram 

'Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijeli poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati', napisala je Indira.