O ljubavi s kolegicom šutio je godinama: Domaći glumac ispričao čega ga je bilo strah

U javnosti rijetko govori o privatnom životu.

Filip Hofer

Goran Navojec ovih je dana proslavio 54. rođendan, a nitko ne bi rekao da je u 6. desetljeću. Osim fantastičnog izgleda, vrlo je cijenjen kod gledatelja. Njegova karijera traje od početka 90-ih, a ostvario je niz filmskih, televizijskih i kazališnih uloga. Utemeljitelj je kazališnog festivala 'BOK fest', koji se odvija u Goranovu rodnu Bjelovaru više od 20 godina. 

Screenshot 

Publika ga pamti u serijama 'Naša mala klinika', 'Odmori se, zaslužio si', 'Mrkomir Prvi', ali i filmovima 'Duga mračna noć', 'Kako je počeo rat na mom otoku', 'Parada'... 

Što se tiče njegova privatnog života, od 2009. je bio u braku s plesačicom i koreografkinjom Larisom Lipovac Navojec (47). Zajedno imaju sina Grgura, a iako su se 2015. razišli, ostali su u odličnim odnosima. Toliko se slažu da je Larisa nakon razvoda zadržala Goranovo prezime. 

Filip Hofer 

'Zajedno radimo na tome da je obitelj tu na prvom mjestu. Ne vidim smisao u micanju Goranovog prezimena jer mi se dijete preziva Navojec, ja već dugo vremena oba prezimena koristim. Ne osjećam još potrebu nešto micati', ispričala je Larisa za Story prije nekoliko godina.

Od 2016. se počelo šuškati kako je Goran u vezi s kolegicom, glumicom Marijom Škaričić (47). Ta je informacija kasnije potvrđena, glumci su već godinama ljubavni partneri, ali svoju intimu uspješno skrivaju od javnosti. Goran i Marija skupa glume u filmu oskarovca Danisa Tanovića, a tom je prilikom nedavno progovorio o tome kako mu je dijeliti set s partnericom.

Filip Hofer 

'Mi se u filmu ne susrećemo, ali imali smo priliku raditi nekoliko filmova i ona je meni stvarno najbolja glumica. Ne samo u Hrvatskoj, nego i na ovim prostorima, kako mi to kažemo. Divno je s njom raditi, bojali smo se toga prvi put, kad smo imali priliku raditi skupa, međutim probili smo led i prekrasna je kolegica, osim što je prekrasna žena. Prekrasan je čovjek i predivna kolegica', rekao je glumac za InMagazin

Dvojac se poznaje dugo, još od perioda kada je Marija studirala s Goranovim mlađim bratom Bojanom.