Anamarija Asanović na vjenčanju se presvlačila čak 3 puta: Pogledajte sva izdanja prekrasne mladenke

Vjenčanje se održalo u Splitu.

Instagram

Splitska dizajnerica, Anamarija Asanović, jučer se udala za ugostitelja Ivana Karačića, a u vezi su od proljeća prošle godine, kako je Anamarija tada ekskluzivno potvrdila Storyju.

Instagram 

Anamarija je zablistala u jednostavnoj vjenčanici A kroja s rukavima od čipke. Kosu je zalizala u jednostavnu punđu s koje je padao prekrasan veo. Mladoženja je bio naočit u maslinastom odijelu i bijeloj košulji.

Dizajnerica je kasnije imala malu promjenu u svom izgledu. Naime, skinula je rukave od čipke i nastavila uživati u svom danu u vjenčanici bez naramenica. 

No to nije bila jedina promjena. Nakon toga smo je mogli vidjeti u još jednom izdanju, kada se odlučila preodjenuti u vjenčanicu od čipke. 

Instagram 

I baš kada smo mislili da je to sve, pronašli smo i fotografiju mladenke u još jednoj vjenčanici. Naime, Anamarija je nosila još jednu: onu sa zanimljivim lepršavim rukavima koje podsjećaju na ljuske.

Instagram 

Podsjetimo, obitelj Asanović ovih dana ima puno razloga za slavlje. Prije mjesec dana njen brat Antonio oženio je organizatoricu vjenčanja Josipu Skoblar, kćer proslavljenog nogometaša i trenera Josipa Skoblara.

Više fotografija s Anamarijinog vjenčanja pogledajte u galeriji: