Kći pokojne Ene Begović i Dikana danas je odrasla žena: Lana Radeljak živi u Italiji, a njezin izgled oduzima dah

Mnogi komentiraju da je ista pokojna majka, Ena Begović.

Robert Anic/PIXSELL

Kći poduzetnika Josipa Radeljaka Dikana, Lanu Radeljak, ne viđamo često. Na društvenim događanjima se ne pojavljuje, dok joj je profil na društvenim mrežama zaključan.

Ipak, sada su njezinu fotografiju objavili iz jednog frizerskog salona. Lana danas ima 24 godine i izrasla je u prekrasnu mladu djevojku. Studira u Milanu na Sveučilištu Bocconi. Tamo je odabrala smjer ekonomiju i menadžment.

Instagram - samanthaskitchenn 

Njezina majka je pokojna glumica Ena Begović koja je poginula 2000. u tragičnoj automobilskoj nesreći, nedugo nakon što je rodila Lanu koja je tad imala samo 45 dana.

Podsjetimo, u automobilu su u trenutku nesreće bili Josip Radeljak, Ena Begović s novorođenom kćerkicom Lanom, njezina majka Tereza i Dikanov, tad 18-godišnji sin Leo koji je navodno vozio.

youtube/screenshot 

Do nesreće je došlo kad je Leo, kao neiskusan mladi vozač, imao problema s usponom uz brdo te je vožnju odlučio prepustiti ocu, no kad su izašli da se zamjene, njihov je terenac počeo kliziti unatrag. Ena Begović je pri tome ispala iz vozila i preminula od teških ozljeda glave i kralježnice.