Naša pjevačica je bila slijepa, nije mogla hodati, a danas je preporođena: 'Tu sam gdje sam mislila da neću nikad biti'

Ispričala nam je kako izgleda njezin život danas.

Instagram

Story Pink Fest kao središnji događaj nacionalnog javnozdravstvenog projekta, koji se odvija pod geslom 'Sačuvajmo zdrave dojke', već tradicionalno u sklopu velikoga ružičastog događanja na Cvjetnom trgu organizira i humanitarnu modnu reviju.

Na ružičastom tepihu ulogu modela preuzele su članice Udruge P.I.N.K. life, junakinje koje se hrabro bore s teškom dijagnozom. Nosile su kreacije renomiranih domaćih dizajnera, a u znak podrške s njima su samim srcem grada prošetale i poznate osobe s domaće društvene scene. Ove godine kreacije predstavljene na ružičastoj subotnjoj špici potpisali su brojni dizajneri, a među njima je bio i Ivica Skoko čiju je kreaciju nosila Nika Antolos.

Domagoj Bregant 

'Jako mi je bitno odazvati se na ovakve manifestacije. Imala sam svoju dijagnozu koja sam imala, moja majka je isto bila bolesna, jako puno bliskih prijatelja, tako da nema šanse da se ne odazovem, i sada se ježim dok pričam o tome', ispričala nam je Nika i otkrila koliko je ažurna kod kontrolnih pregleda.

'Tu sam jako ozbiljna. Tu nema zatrkancije. Ono, djelujem na sve moguće načine koje ja sama mogu nekom recimo prirodnom medicinom, hladno prešani sokovi i suplementi, ali i radim na tome da budem što manje izložena stresu. Dakle, to je ono što ja mogu napraviti. Pregledi, apsolutno pregledi, pregledi i pregledi. I to stalno ponavljam i tako već 10 godina, mislim da treba biti svjestan svoga tijela', ističe Nika.

Niki je prije 15 godina dijagnosticirana multipla skleroza te nije mogla hodati, a bila je i slijepa na jedno oko. Pjevačica kaže da se danas smatra izliječenom, a otkrila je i da ju je spasila vjera u Boga. Nedavno je postala radijska voditeljica na Happy FM-u, a ujedno pjeva i u svojoj grupi Feminnem. Uz sve to, majka je djevojčice Sie.

Neva Zganec/PIXSELL 

'Dok ide, dobro je. U četiri sata se ustajem i onda prije 12 ne legnem. Tako da je zanimljivo i izazovno, ali je super. Znaš što, sretna sam. Prije par godina nisam mogla ustati iz kreveta zbog dijagnoze, tako da neću se žaliti. Bogu hvala, sretna sam. Blagoslovljena sam. Tu sam gdje sam mislila da neću nikada biti tako da, sve je super', započela je i nastavila o svojoj novoj karijeri:

'Znaš šta, toliko mi se sviđa ovo, uživam. Komuniciraš s ljudima i automatski čuješ njihvou rekaciju. Nema tu laganja, pričamo o svemu iskreno. Ja pitam sve što mi padne na pamet i očekujem onda da će se to dogoditi i s druge strane i što je najbolje, tako i bude. Ljudi se otvore tako da sam baš zadovoljna sa svime', ispričala je Nika.