'Treba napraviti taj prvi korak': Ella Dvornik i Charles Pearce konačno priznali ono o čemu se mjesecima pričalo

'Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi', rekla je Ella nedavno.

Instagram

'Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče', ekskluzivno je za Story prije nešto više od godinu dana otkrila Ella Dvornik. Mjesecima se šuškalo kako je brak naše najuspješnije influencerice u krizi, a Ella je odlučila stati na kraj glasinama i potvrditi kako je ljubav nje i Charlesa Pearcea pukla.

Instagram 

Viđaju se na ročištima i poštuju odluku suda da lica kćeri, Balie Dee i Lumi Wren, ne objavljuju na društvenim mrežama. Ella je krajem rujna ispričala kako je brakorazvodna parnica u tijeku. 

'Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga', rekla je za Večernji list. Dodala je i kako je sigurna da će ona i Charles u budućnosti biti odlični prijatelji i da će se smijati svemu što se dogodilo. 

Njihova ljubavna priča započela je kad je Ella imala 22 godine. Charlesa je upoznala u Londonu, a vjenčali su se na Valentinovo 2019. u Las Vegasu nakon što su pet godina bili u vezi. 

Instagram 

'Sve je počelo uz pivo. Sjedili smo u baru, jedinom u kojem je bilo dozvoljeno pušenje i slušali smo neku ženu koja je pokušavala pjevati. Do trenutka kada smo naručili i treće pivo, već smo se počeli ispovijedati jedno drugome. Razgovarali smo o prošlosti i o onome što želimo od budućnosti. Svidio mi se njegov britanski naglasak, dok je on smatrao da je moj izgovor engleskog jako zabavan. Ponašao se prema meni kao prema dami, iako se nikada u životu nisam tako osjećala. Bilo je nešto u zraku i oboje smo osjetili da to neće biti samo jedna od onih noći', prisjetila se Ella večeri koja joj je obilježila život i donijela ljubav s 14 godina starijim poduzetnikom.

Charles je u svibnju otkrio kako žali što nije slušao svoj instinkt jer ga je to koštalo 10 godina života. Istaknuo je kako je trebao vjerovati sebi, a ne lažima i s*anjima drugih.

Instagram 

'Način na koji ćeš postati hrabar je da napraviš taj prvi, zastrašujući korak', dodao je Charles. Iako nije objasnio na što je točno mislio i u čemu je pogriješio, njegov se život poprilično promijenio od prošle godine. Prije svega, razveo se, ali i dobio spor oko kuće u Balama u Istri u kojoj su on, Ella i djeca živjeli od 2021.

Domaći mediji lani su pisali kako je Charles tužio Ellu zbog udjela u kući. Ella je bila upisana kao jedina vlasnica i kuća je glasila na nju, a onda je Charles tražio svoj dio. 

'Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine', stajalo je u zabilježbi te se navelo da kuća ima 124 kvadratna metra, dvorište od 551 kvadratna metra, to jest da ukupna kvadratura kuće iznosi 675 kvadratnih metara. Charles je presudom dobio polovicu kuće. Na kući je i hipoteka za kredit od 252.000 eura pa je Britanac presudom dobio i pola kredita za otplaćivanje. Kao suvlasnik upisao se sredinom svibnja, piše 24sata.

Više o vezi Elle i Charlesa pogledajte u galeriji: