Procurila informacija: Hana Huljić i Petar Grašo skrivali su taj podatak, ali sve se saznalo prije vremena

Mislili su da će uspjeti tajiti do kraja.

Jadran Babić

Petar Grašo (48) i njegova supruga Hana Huljić Grašo (33) uskoro će dobiti pojačanje u obitelji. Pitanje je dana kada će Hana roditi njihovo drugo dijete. Nakon što su u srpnju 2022. dobili djevojčicu, ovoga puta stiže im dječak. Hana je u lipnju istaknula kako trudnoća prolazi u najboljem mogućem redu i da je sve pod kontrolom, ali i kako imaju spremno ime za sina. Ipak, odlučili su ga zadržati za sebe. 

Jadran Babić 

To je mnoge podsjetilo na podatak kako je Petar ranije, prije nego što se znalo da je Hana prvi put trudna, govorio kako bi volio kćeri dati ime Alba. Kada je Hana rodila, javnosti su otkrili kako se njihova djevojčica uistinu i zove Alba. Dakle, iako su taj podatak htjeli skrivati do trenutka kada sami odluče reći javnosti, čini se kako je 'glavni krivac' za to što se saznalo ime djevojčice upravo Petar.  

Postoji mogućnost da će se taj scenarij i ponoviti jer kruže priče kako se već zna koje ime su odlučili dati sinuS obzirom na to da ime za dječaka taje, domaći mediji prisjetili su se kako je glazbenik odavno rekao kako bi volio nazvati sina. 

Navodno bi ga nazvao Toni i to po pjevačevu pokojnom djedu. Osim toga, tim bi imenom 'počastio' i Haninog oca, Tončija Huljića. Hoće li se mališan uistinu tako zvati, uskoro ćemo doznati jer bi Hana trebala roditi vrlo brzo. Bio on Toni ili bilo kako drukčije, najvažnije je ionako samo da porođaj prođe odlično i da mališan, baš kao i njegova seka, uveseli živote svojih roditelja i njihovih najmilijih.  

Instagram 

Uoči drugog porođaja, Hana radi punom parom. Ovih je dana objavila fotografije na svojim društvenim mrežama i pokazala kako provodi zadnje dane uoči dolaska sina. Bila je u studiju, svirala klavir i snimala nove pjesme. U prvi plan došao je njezin poveći trudnički trbuh, a Grašo je svojedobno ispričao kako se Hana osjeća u drugoj trudnoći. 

'Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba biti, to je ok!', rekao je kroz smijeh.