Okršaj na crvenom tepihu: Bijesna glumica gurnula kolegicu i bahato joj odbrusila, razlog je bizaran

Nitko nije očekivao ovakvo ponašanje.

Screenshot: TikTok

Krajem rujna bio je pariški Tjedan mode, a društvenim mrežama proširio se video iz kojeg se da iščitati kako između dviju slavnih glumica postoje tenzije.Nicole Kidman i Salma Hayek pozirale su s pjevačicom Katy Perry. Kada je Salma htjela promijeniti pozu, stavila je ruku oko Kidman, a ona ju je odgurnula. Ne samo da se nije htjela fotografirati s njom nego joj je nešto i dobacila. 

Kidman se ponašala kao da se ništa nije dogodilo. Poljubila je Perry u obraz, odbrusila Salmi i produžila pored fotoreportera, iako su je zamolili za još jednu fotografiju sa Salmom.

Čini se kako je Salma odlučila zanemariti taj trenutak netrpeljivosti pa je na svom Instagramu podijelila niz fotografija s tog događaja. Objavila je i fotografiju s Nicole, a na slici se Hayek 'kiselo' smiješi, a Kidman gleda u pod. 

Instagram 

Kao razlog zašto se Nicole nije htjela naslikavati navodi se činjenica da joj je nedavno preminula majka. Taj je podatak saznala na Filmskom festivalu u Veneciji. Trebala je primiti nagradu za najbolju glumicu za ulogu u filmu 'Babygirl', ali iz Italije je hitno otišla za Australiju kako bi bila s bližnjima u tim teškim trenucima. 

'Danas sam stigla u Veneciju i nedugo nakon toga saznala sam da je moja lijepa, hrabra majka Janelle Ann Kidman upravo preminula. U šoku sam i moram ići svojoj obitelji, ali ova nagrada je za nju, ona me oblikovala, ona me vodila, ona me stvorila. Izuzetno sam zahvalna što mogu svima vama izgovoriti njezino ime putem Haline. Sudar života i umjetnosti je težak, a moje srce je slomljeno. Volimo vas sve', napisala je u svojoj izjavi koju je tada pročitala redateljica filma Halina Reijn.