Bila je spremna na sve: Otkriveno što je Kate Middleton napravila da završi s Williamom dok mu je još bila prijateljica

Kate Middleton je često promatrala kako princu Williamu prilaze druge djevojke tijekom zajedničkih izlazaka.

Copetti/Photofab / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prošlo je više od 20 godina otkako su se putevi vojvode i vojvotkinje od Walesa spojili dok su studirali na Sveučilištu St Andrews u Škotskoj. Brzo su postali bliski prijatelji koji su skupa izlazili na neka od najpoznatijih mjesta u gradu.

Kate Middleton je često promatrala kako princu Williamu prilaze druge djevojke tijekom zajedničkih izlazaka. Unatoč tome što u to vrijeme nije bila njegova djevojka, Kate je bila dobra prijateljica s princem te je čak osmislila pametnu taktiku za neugodne situacije s drugim ženama, piše Mirror.

Prince and Princess of Wales Instagram via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

U svojoj knjizi 'Kate: The Future Queen', kraljevska stručnjakinja Katie Nicholl prepričava anegdotu koju je podijelila njihova zajednička prijateljica Laura Warshauer.

'Willa se zaista upucavala jedna djevojka na zabavi i bilo je prilično neugodno jer je se nije mogao otresti. Bio je jako pristojan, ali ova djevojka jednostavno nije shvatila da nije zainteresiran. Kate mu je iznenada prišla s leđa i zagrlila ga. Rekao je drugoj djevojci: 'Oh, oprosti, ali ja imam djevojku', a on i Kate su se nakon toga hihotali', prepričala je.

William je očito cijenio Kateinu pomoć, a kako je ispričala Laura, nakon svega joj se srdačno zahvaljivao.

Splash News / Splash / Profimedia 

'Kate je bila jedina djevojka u sobi koja je to mogla učiniti. I to samo mjesec dana nakon što smo krenuli na fakultet', dodala je Laura.

Međutim, prijateljstvo Kate i Williama nije dugo ostalo platonsko jer je njihova veza ubrzo dobila romantičnu notu. Par je nastavio izlaziti tijekom studija na sveučilištu i nakon diplome.

MATT PORTEOUS / AVALON / PROFIMEDIA 

Godine 2007. došlo je do kratke razdvojenosti između Kate i Williama, a pokojna kraljica Elizabeta II. navodno je bila jako tužna zbog njihovog prekida. Na njenu sreću, prekid je bio kratkotrajan, a par je nedugo zatim viđen kako se ljubi na vojnoj zabavi u vojarni Bovington. Do srpnja 2007. Kate je, u pratnji svog brata Jamesa, došla na koncert za Dianu u Wembleyu, kojim je obilježeno desetljeće od smrti Williamove majke, princeze Diane.

Ubrzo su obnovili svoju vezu, a Kate se preselila u njegov stan u Clarence Houseu, gdje su uživali u intimnim vikendima nakon njegova povratka s vojne dužnosti. Njihova ljubavna priča od tada je postala jedna od najpoznatijih na svijetu, s više od 12 godina braka i troje djece – prinčevima Georgeom i Louisom te princezom Charlotte.