Severinina nećakinja pobjegla je od svoje majke, a tetu obožava: Sestra pjevačice godinama im radi probleme

Mia Popović kći je Severinine sestre Marijane, koja se otuđila od obitelji.

Instagram

Pjevačica Severina Vučković ima dvije sestre, Zdenku i Marijanu, s kojima nije u dobrim odnosima, no zato je jako bliska sa svojom nećakinjom Mijom Popović.

Mia je Marijanina kći, a koliko je poznato i ona ima loš odnos sa svojom majkom. Story.hr je prije nekoliko godina doznao da je Mia jedva čekala svoj 18. rođendan da se može iseliti iz obiteljskog doma te je danas bliska samo s ocem, ali i njegovom sadašnjom suprugom. Navodno ne postoji šansa da s majkom izgladi odnose te već godinama nemaju nikakav kontakt.

Marijana je također u nekoliko navrata radila probleme sestri i kćeri, a zadnji put 2022. kad je Severinu optužila za napad te ju je prijavila policiji.

Pixsell/ Nino Strmotic  Severinina sestra Marijana Vučković

'Marijana Popović nije dio svoje primarne obitelji dugi iz godina, svojom voljom. Godinama se ne zna gdje živi, ne održava obiteljske odnose, niti sa svojom rođenom kćerkom Miom, niti s majkom, a ni sa sestrom Severinom o kojoj iznosi teške klevete i podnosi lažne prijave. Naime, nakon što svoju sestru nije vidjela sedam godina, jedinu kći pet godina, a unuka nije vidjela nikad u životu, iznenada je, prije gotovo pola godine, postala bliska s Milanom Popovićem, što je on i potvrdio u Centru za socijalnu skrb Podružnica Maksimir i inzistirao na postupanju po njezinim prijavama.

Prijave koje je Marijana Popović podnosila protiv svoje vlastite kćerke i Severine, iako tada nije utvrđena niti autentičnost mailova niti je utvrđeno boravište i kontakt Marijane Popović, Centar za socijalnu skrb Podružnica Maksimir je uzeo u razmatranje i neposredno provjerio navode i nije utvrdio istinitost tvrdnji iz prijava. Isto je učinio i Centar za socijalnu skrb Split. Kćerka Marijane Popović je od svoje majke izložena nasilju i klevetama godinama pa ju je još prošle godine prijavila policiji u PP Maksimir, kada joj je Marijana Popović, putem vozača Milana Popovića, poslala paket uznemiravajućeg sadržaja', navela je tada Severinina odvjetnica.

Severina je za vikend nećakinji čestitala rođendan na Instagramu, gdje je objavila i veliku galeriju njihovih zajedničkih fotografija.

'Svatko u životu, ako sanja o lijepom životu, treba imati jednog plavog anđela, da putevi tog života budu lakši, ljepši, veseliji, prohodniji, pametniji, mirniji… i ima li ga, onda ima i tih sretnih epiteta još, pogotovo kad je u pitanju moja Mimi, po narodski Mala Mia Sunce Babino. Ona nosi i par titula kao npr. najbolja mama, najbolja unuka, najbolja sestra, najbolja kćerka, najbolja nećakinja, i moj osobni anđeo čuvar. Danas slavi rođendan, želje su brojne i velike, želje su da ti u svemu bude sve najbolje. Život je sada, ništa ne ostavljaj za sutra i živi ga, Slavice', napisala je Severina.

Ekonomistica Mia s partnerom Ivanom Lepušićem i njihovim sinčićem živi u Severininom neposrednom susjedstvu, a upravo je Mia čuvala Severininog sina Aleksandra koji je obožava.

Instagram 

Severina je jednom prilikom otkrila i kako je ona odabrala nećakinjino ime. 'Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi… kad se rodila, dala sam joj ime… Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati… jer je mila i jer je moja.'

Još fotografija Severine s nećakinjom Mijom pogledajte u galeriji: