'Zloća joj se vidi u očima': Meghan Markle osvetila se princezi Kate, nakon ovog je nitko ne želi vidjeti u Britaniji

Prikazala se kao žrtvu.

Profimedia

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (43), odstupila je od britanskih kraljevskih dužnosti početkom 2020., kada su ona i suprug, princ Harry (40), donijeli odluku o preseljenju iz Velike Britanije u Ameriku. U više navrata blatili su Harryjevu obitelj.

Profimedia 

Dali su intervju Oprah Winfrey u kojem su istaknuli kako su postojali rasistički komentari oko boje kože njihova tada još nerođena sina Archieja, što je Meghan strašno pogodilo, ali i Harryja koji želi iskorijeniti rasizam u svakom obliku. U Netflixovu dokumentarcu 'Harry & Meghan' izgovorili su razne gadosti o tome kako su se članovi kraljevske obitelji ponašali prema njima i prikazali sve u lošem svijetlu. Kao da ta dva medijska istupa nisu bila dovoljna, princ je objavio i memoare 'Rezerva' u kojima je zapečatio sudbinu i čini se, onemogućio dobre odnose s bratom, šogoricom Kate, ali i ocem, kraljem Charlesom. 

Profimedia 

Meghan je ovih dana sudjelovala u manifestaciji 'Dan bez ekrana' u Santa Barbari, gdje je djevojčicama i tinejdžericama govorila o svojem iskustvu u britanskoj kraljevskoj obitelji. Navodno je rekla kako je ona osoba koju su najviše maltretirali od svih u svijetu. Da je Meghan to izgovorila tvrdi Larissa May, osnivačica udruge '#HalfTheStory', organizacije koja promiče mentalno zdravlje kod tinejdžera. 

'Imali smo aktivnost u kojoj smo pričali o raznim događajima u životu, a Meghan je pričala o tome kako je u svijetu ne postoji osoba koju su više maltretirali od nje', tvrdila je Larissa za Vanity Fair. 

Iako su strani mediji pokušali doći do komentara vojvotkinje, ona se nije oglasila po tom pitanju. Ipak, izvor za The Post Friday tvrdi kako je Meghan govorila o iskustvima s online zlostavljanjem, ali da nikad nije tvrdila da je ona osoba koja je bila najviše maltretirana ikad. 

Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia 

Pratitelji na društvenim mrežama su zgroženi mogućnošću da je Meghan takvo što izgovorila i vjeruju kako je za cilj imala poniziti i Kate Middleton jer joj je, prema onome što je pričala Markle, probleme dok je živjela u palači stvarala i buduća kraljica Kate.

'Ona je zločesta osoba. Vidi joj se po očima', kritiziraju je Ovo je samo još jedan od razloga zašto većina Britanaca ne voli Meghan, a lako moguće da je nakon ovog istupa neće htjeti vidjeti još neko vrijeme u njihovim krajevima, koje ionako izbjegava. 

Kako izgleda život Meghan i Harryja u Americi pogledajte u galeriji: