Prikopčali su je na aparate: Tešku dijagnozu najljepše žene svijeta mogu dobiti baš svi, život joj je uništen

Više ne može raditi ono o čemu je cijeli život maštala.

Instagram

Ni to što se u 95 posto uklapa u omjere zlatnog reza ljepote, ni to što je nosila revije jednih od najpoznatijih svjetskih brendova... Ništa je nije moglo oraspoložiti nakon što je doznala tešku dijagnozu. Manekenka Bella Hadid (28) najbliža je idealu ljepote prema matematičkoj jednadžbi koju su osmislili antički Grci.

Profimedia 

Iako je zasigurno počašćena informacijom da je ona najljepša žena na svijetu, sad živi život daleko od svjetla reflektora. Saznala je da boluje od lajmske bolesti, koju inače prenose krpelji. 

Spojili su je na aparate kako bi joj olakšali život. Bolest izaziva bakterija Borrelia burgdorferi, a zahvaća više sustava, najčešće kožu, zglobove, srce i živčani sustav. Gotovo svakodnevno ju je boljela glava, imala je grčeve u mišićima i bolove u zglobovima, a smetali su joj buka i svjetlost. 

Instagram 

'Svaki dan osjećam barem deset od ovih simptoma. Osjećala sam ih i dok sam imala 14 godina, ali oni su se intenzivirali nakon moje 18. godine', napisala je Bella svojedobno. Bolest joj je dijagnosticirana 2012. godine. Liječenje antibioticima je učinkovito u ranom stadiju bolesti, a infekcija može postati ozbiljna i dugotrajna.

Kada se bolest pogoršala, Hadid više nije htjela razmišljati o poslu pa je prestala nositi modne revije, iako s vremena na vrijeme pozira za poznate brendove. Više ne želi život kakav je ranije živjela, pa je mir pronašla na malom ranču u Teksasu i stalno boravi u prirodi, jaše konje, šeta...

Kako sad izgleda Bellin život pogledajte u galeriji: