'Jednostavno ne mogu više šutjeti...': Danijelu Dvornik šokirao udvarač, nije znala kako reagirati na ovakav ulet

Podijelila je poruke koje joj je poslao.

Instagram

Danijela Dvornik vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje svakodnevno dijeli detalje iz privatnog života.

Sada je u pričama na Instagramu, na kojem ima preko 100 tisuća pratitelja, objavila neobičnu prepisku s jednim udvaračem.

'Jednostavno ne mogu više šutjeti, hvala. Hvala ti na ovakvoj energiji. Doista si lijepa žena baš, poželjna baš, baš, baš… Kreativna žena baš, odvažna žena baš', započeo je udvarač.

'Dabogda štucala cijeli ostatak vikenda žoharčiću. Šaljem roj poljubaca za svaki milimetar tebe žoharčiću moj lijepi. Ne udvaram se, života mi… Ali želio sam više to izbacit iz sebe. Nastavi štucat', nastavio je s porukama, a kad mu Danijela nije ništa odgovorila poručio joj je još: 'I tebi ugodan ostatak vikenda vještice lijepa.'

Instagram screenshot 

'Novi level', opisala je Danijela njihovu prepisku.

Koliko je poznato, Danijela nakon smrti supruga Dina Dvornika nije pronašla novu ljubav, a i na tu se temu osvrnula na društvenim mrežama.

Prije dvije godine je odgovarajući na pitanja pratitelja s Instagrama priznala da nije isključila mogućnost pronalaska novog partnera.

Instagram 

'Trenutno nemam nikoga, ali to ne znači da ga neću imati', rekla je tada, no istaknula je i da se ne bi više udavala: 'Ne mislim da su taj prsten i ceremonija vjenčanja jako bitni da bi nekome dokazala da ga volim. Mislim da sam sada u godinama kada to može biti drugačije.'

Podsjetimo, Danijela je 2008. godine iznenada ostala udovica.

Instagram (Danijela Dvornik) 

Dino je preminuo nedugo nakon svojeg 44. rođendana, od kombinacije lijekova koja se pokazala kobnom.

Još fotografija Danijele Dvornik pogledajte u galeriji: