Uvijek kaže ono što misli: Njeno ime svima je čudno, a ljubavni život skriva od javnosti

Na malim ekranima gledamo je već 2 desetljeća.

Robert Gašpert

U 20 godina, koliko je na RTL-u, Mojmira Pastorčić (41) prošla je razne stepenice - bila je 'junior novinar', reporterka, urednica i voditeljica. Studirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu i vidjela audiciju za RTL. Prijavila se i ostala dva desetljeća. Sada vodi 'RTL Direkt' i smatra da je u privilegiranoj poziciji što radi emisiju u kojoj može reći ono što misli. 

RTL (Screenshot) 

Njezin najveći kritičar, ali i podrška je njezina majka, koja je, kako je jednom prilikom ispričala Mojmira, pogledala baš sve što njezina kćer napravi.

'Ne znam kako je to moguće, ali moja mama je gledala valjda svaki moj prilog i moje javljanje uživo i moju emisiju. I uvijek mi je imala nešto lijepo za reći. Hvala mama', ispričala je prije nekoliko godina za Gloriju.

RTL 

Mojmira ima dvije sestre, Mariju i Uršulu, a kaže kako svoje ime voli zato što mu se svi čude već godinama, ali i zato što još nije upoznala drugu Mojmiru. Kao dijete je htjela pisati romane i biti profesorica u školi, ali kasnije je otkrila svoju ljubav prema novinarstvu.

Story arhiva 

O ljubavnom životu Mojmira rijetko govori. Poznato je da je do 2020. bila u vezi s kolegom, urednikom RTL Sporta, Markom Vargekom. Pričala je kako ju je osvojio jer je bio zabavan u društvu, ali i originalan u poslu. Svako jutro bi joj iscijedio sok od naranče. Ipak, Story je prije četiri godine ekskluzivno doznao da je došlo do prekida, a izjave o tome nisu htjeli davati. Marko se navodno brzo iselio iz njihova zajedničkog stana, a nakon prekida su ostali u dobrim odnosima. Vargek je od 2021. u vezi s glumicom i redateljicom Arijom Rizvić, a par ne skriva koliko uživaju u svojoj ljubavi.