Sandra Elkasević na medenom mjesecu pokazala trbuh: Čekala je 10 mjeseci na ovo, njenoj sreći sada nema kraja

Pozirala je u suprugovom zagrljaju i otkrila razlog svog velikog osmijeha.

Instagram

Hrvatska kraljica diska Sandra Elkasević, djevojački Perković, sa suprugom Edisom Elksevićem trenutno uživa na medenom mjesecu.

Iako su se vjenčali prije 10 mjeseci, zbog Sandrinih obaveza i planova morali su odgoditi bračno putovanje. Sandra je sada na Instagramu objavila fotografiju s Bora Bore, na kojoj poziraju zagrljeni, a ona je pokazala i isklesani trbuh. U opisu je otkrila i koji je razlog njezina velikog osmijeha.

'Ponosni vlasnici crnog bisera. Ovaj dragulj Tihog oceana stvara se u Crnousnoj bisernici (Pinctada Margaritifera), koja nastanjuje lagune Francuske Polinezije. Njihova rijetkost je ono što ih čini toliko vrijednima', napisala je.

Sandra je o planovima za medeni mjesec pričala prije vjenčanja, u studenom prošle godine.

'Prvo ću se udati. Onda je početkom lipnja iduće godine Europsko prvenstvo u Rimu. Velika mi je želja osvojiti sedmu uzastopnu zlatnu medalju na tom natjecanju. Onda su Olimpijske igre u Parizu, pa Hanžekovićev memorijal u Zagrebu i tek onda idemo na medeni mjesec. Sve riskiram da bih bila što bolja na Olimpijskim igrama', rekla je u emisiji 'U povjerenju by Neven Ciganović'.

Podsjetimo, naša proslavljena atletičarka udala se za svojeg trenera. Sandra i Edis bili su 10 godina u vezi kad ju je on 2022. zaprosio u Londonu, a vjenčali su se zadnjeg dana 2023. godine, u krugu obitelji i najbližih prijatelja u Zagrebačkoj Laubi.