'Jednog dana mama će ti reći sve o tome': Blanka Vlašić objavila preslatku fotografiju sa sinom, evo što mu je pokazala

Pozirala je sa sinom na splitskoj Zapadnoj obali.

Luka Stanzl/PIXSELL

Blanka Vlašić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira sa sinomMondom na splitskoj Zapadnoj obali. Pokazivala mu je ploču na kojoj piše njezino ime i prezime te medalje koje je osvojila na Olimpijskim igrama u Pekingu i Rio de Janeiru.

Instagram 

'Jednog dana mama će ti reći sve o tome. Moj mali čovječe', napisala je.

S njima je bio i njezin suprug, sportski novinar Ruben Van Gucht, koji je objavio snimku na kojoj Blanka s njihovim sinom šeta uz more.

'Mini ja', napisao je.

Instagram 

Podsjetimo, Blanka i Ruben vjenčali su se u svibnju 2022., a sinčić Mondo rodio se šest mjeseci kasnije, na Blankin 39. rođendan. Bivša sportašica nedavno je u razgovoru za IN magazin progovorila o obiteljskom životu i otkrila čiji je karakter mališan naslijedio.

Instagram 

'Pa mješavina. Ja sam tvrdoglava i tata mu je tvrdoglav tako da vjerujemo da neće tu daleko, ali u pozitivnom jednom smislu. Zapravo, bez obzira što jako podsjeća na tatu nekako ne vučem paralelu. Ne tražim nešto bjesomučno moje niti njegovo nego jednostavno samo uživam što se razvija i što je predivan i savršen. I sve što nauči, sve mi je wow, sve me oduševljava', rekla je.

Fotografije Blanke Vlašić s mužem i sinom pogledajte u galeriji: