Robert Knjaz progovorio o tome tko ga je neugodno iznenadio: 'Nije ponudio ni vodom, a stan mu vrijedi kao moj kvart’

Dao je odgovor kojem se nismo nadali.

HRT

'Najljepša europska sela', nova dokumentarno-zabavna emisija Roberta Knjaza od ove jeseni prikazuje se na HRT-u. Sada je autor progovorio o novoj emisiji, a podijelio je i pomalo neugodan trenutak koji mu se dogodio.

'Primijetio sam da narodi i društva koji imaju manje financija i koji još nisu načeti našim zapadnim načinom života i jurnjavom za uspjehom žive sto puta opuštenije, sretnije i s više smijeha. Imaju više duše i dali bi ti više nego primjerice bogataš u Chicagu, koji nas tijekom višesatnog ljetnog snimanja nije ponudio ni vodom, a stan mu vrijedi kao moj kvart', ispričao je Knjaz za Tportal.

Instagram 

Svoj privatni život Knjaz ne voli dijeliti s javnošću, no poznato je da je sa suprugom Zrinkom u braku već 27 godina. Par je u braku dobio troje djece: sina Emanuela i Luku Eusebija te kćer Sunčicu. Jednom je prilikom otkrio da se ne sjeća kako je zaprosio suprugu pa ju je zvao kako bi saznao odgovor.

'Evo, sad mi je rekla da sam joj vikao pod prozorom tako dugo da su je susjedi natjerali da se uda za mene', kazao je voditelj i priznao kako je imao veliku tremu pri upoznavanju njenih roditelja. Otkrio je i kako je ključ zdravog odnosa i dugovječnog braka konstantna komunikacija.

Story 

'Taj koji razumije ženski rod još se nije rodio, a mislim da Zrinku počinjem razumijevati jer nas dvoje puno pričamo, ako treba i do ranih jutarnjih sati. Dakle problemi se ne gomilaju, već se odmah rješavaju, dok su još minijaturni', ispričao je Robert.