Proživljava najgore dane: Brat princeze Diane utučen, ona koju je najviše volio radi mu pakao od života

Ni u čemu ne pronalazi zadovoljstvo.

Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brat princeze Diane, Charles Spencer (60), u lipnju je otkrio kako se razvodi od Karen Gordon, s kojom je bio u braku 13 godina. Upoznali su se na spoju naslijepo u restoranu u Los Angelesu prije 14 godina, a vjenčali nakon godinu dana veze. Nakon što su potpisali papire za razvod, čini se kako je Charles upoznao novu partnericu, a uskoro bivša supruga mu radi probleme.

Profimedia 

Charles je u vezi s Catrine Jarman, koja je 10. listopada podnijela tužbu protiv Karen. Ako je suditi prema stranim medijima, čini se kako je Karen zloupotrijebila privatne podatke Charlesove nove djevojke. Odvjetnici Catrine Jarman odbili su komentirati slučaj, a raspoloženi za izjavu nisu bili ni Charles ni Karen. 

Prije nego je obavijestio javnost da je brak između njega i Karen gotov, brat pokojne princeze Diane zaposlenicima imanja Althorp je u travnju rekao da se rastaje. Riječ je o imanju na kojem je pokopana Diana, bivša supruga kralja Charlesa III., koja je poginula u prometnoj nesreći u Parizu 1997.

Profimedia 

'Ovo je nevjerojatno tužno. Želim se posvetiti svojoj djeci i unucima, želim Karen svu sreću u budućnosti', otkrio je Charles.

Imaju 12-godišnju kćer Charlotte Dianu, kojoj je otac ime dao po svojoj starijoj sestri. Osim nje, ima još šestero djece - iz prvog braka s Victorijom Lockwood ima četvero te dvoje iz drugog braka s Carolinom Freud.

Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Charles je u brakorazvodnoj parnici angažirao istu odvjetnicu kao i njegov bivši šogor, kralj Charles III. kad se razvodio od princeze Diane. Zastupa ga Fiona Shackleton (68), u javnosti poznata i kao 'vražja pregovaračica'. Mnogi pamte koliko se žustro borila za prava tadašnjeg princa Charlesa 1996. kada se razvodio od Diane. Slučaj je završio tako što je ona izgubila titulu 'Njezino visočanstvo'.

Više o životu princeze Diane pogledajte u galeriji: