Samo u novom broju magazina Story: Eksluzivne fotografije vjenčanja Anamarije Asanović i Ivana Karačića

Proteklog vikenda, u predivnom Splitu, slavila se ljubav! Modna dizajnerica Anamarija Asanović odlučila je izreći sudbonosno 'da' svom odabraniku, zadarskom ugostitelju Ivanu Karačiću. Ekskluzivno donosimo fotografije s nezaboravnog vjenčanja!

Franko Kelam

Samo mjesec dana nakon što je njezin mlađi brat Antonio uplovio u bračne vode, tridesetšestogodišnja Anamarija Asanović sa zadovoljstvom je svom prezimenu dodala Karačić, prezime sada njezina supruga Ivana. Zavjete su okruženi najmilijima izrekli u jednoj od najromantičnijih crkvica u Splitu, Svetom Stjepanu na Sustipanu u sjeni borova. Među uzvanicima je bila i Anamarijina kći Zorka koja se savršeno snašla u ulozi djeveruše. Osim što je očarala prisutne, malena Zorka priredila je i iznenađenje - nastup s ostalim djeverušama, čime je dodatno uljepšala ovaj poseban trenutak.

Mladenci su blistali od sreće u pratnji kumova, dugogodišnje Anamarijine prijateljice Ines i Ivanova prijatelja Lea. Romantičnu atmosferu upotpunili su Iva Ajduković i Alen Đuras s bendom i stvorili savršenu glazbenu pozadinu.

Story 

Na vjenčanju su se okupili brojni uzvanici, uključujući poznate osobe, poput pjevačice Doris Dragović i glumice Petre Kraljev, kao i niz nogometnih legendi, poput Igora Štimca, Nikole Jurčevića, Milana Rapaića i Slavena Bilića. Proslava se održala u restoranu Adriatic u splitskoj ACI-jevoj marini, poznatom kao 'restoran kod Graše', gdje je dvjestotinjak gostiju uživalo u dalmatinskim delicijama i prekrasnom mediteranskom uređenju koje je pažljivo osmislila Anamarija. Na meniju su se te predivne splitske noći našli brojni specijaliteti, a isticala se pašticada koja se odlično spojila s hercegovačkim vinima žilavkom i blatinom s potpisom Grge Vasilja iz Međugorja. Za svoje goste mladi je par kao dar pripremio sadnicu masline.

Trenutak prvog plesa bio je posebno emotivan. Mladenci su odabrali pjesmu Nene Belana i Zorice Kondže 'Do posljednjeg daha', a malena Zorka pridružila im se tijekom plesa dirnuvši mnoge do suza.

Franko Kelam 

Anamarija je zabljesnula u jednostavnoj vjenčanici A kroja čipkastih rukava, a kosa joj je bila stilizirana u elegantnu punđu ukrašenu prekrasnim velom. Mladoženja Ivan bio je naočit u maslinastom odijelu i bijeloj košulji s Anamarijinim potpisom jer upravo je ona kreirala odijelo za svoga supruga Ivana i oca Aljošu. Na crkvenoj ceremoniji Anamarija je nosila lepršavu vjenčanicu, dok je za proslavu odabrala elegantnu haljinu golih ramena. Čipkasta vjenčanica sašivena je od 'tabletića' svih žena iz njezine obitelji, bake Zorke, tete Marije i mame Katarine. Anamarija je osmislila kreacije i za svoju kumu, svekrvu, ali i majku Katarinu koja je blistala u ružičastoj haljini s ljubičastim detaljima, a cijeli je styling podignula zlatnom ogrlicom. Mladoženja se umjesto klasične kravate odlučio za prvu hrvatsku kravatu, odnosno njezinu izvedenicu koju su vojnici nekada nosili kao rubac.

Ekskluzivne fotografije vjenčanja Anamarije Asanović i Ivana Karačića potražite u novom broju magazina Story koji je na kioscima od srijede, 16. listopada.

Story