Iznenadio je mnoge: Sin kraljice Camille progovorio, jasno je dao do znanja kakav je zapravo kralj Charles

Tom Parker Bowles je na promociji svoje nove knjige progovorio o Charlesu.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Kralj Charles III. i njegova supruga, kraljica Camilla, zajedno imaju desetero unuka. S Charlesove strane tu su djeca princa Williama - George, Charlotte i Louis, kao i princa Harryja - Archie i Lillibeth, dok je Camilla baka Loli, Freddyju, Elizi, Louisu i Gusu.

DAVID HARTLEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA 

Već otprije je poznato da Charlesovi sinovi, prinčevi William i Harry, svog oca zovu 'Pa', što je skraćenica od engleskog 'Father', dok se Williamova djeca svom djedu obraćaju s 'Grandpa Wales', što bi u prijevodu bilo djed od Walesa.

MATT PORTEOUS / AVALON / PROFIMEDIA 

Međutim, Camillini unuci imaju svoje nadimke za kralja. Kako piše People, Camillin sin Tom Parker Bowles izjavio je da njegov sin Freddy i kćerkica Lola, kao i troje djece njegove sestre Laure Lopes, baku odmilja zovu 'Gaga', a Charlesa 'Uppa'.

Doug Peters / PA Images / Profimedia 

'Sva naša djeca - i djeca moje sestre - odrasla su uz Gagu i Uppu. Odrastali su od malih nogu ne znajući za drugo. Oni Gagu znaju kao Gagu, kao i to da je stvarno super baka koja ih povremeno razmazi u pozitivnom smislu. Obožavaju je. Moja kći i moja nećakinja sada su u godinama kad s bakom telefoniraju i šalju poruke, i jako su sretne jer rade sve stvari zajedno', rekao je Tom na promociji svoje nove knjige.

Profimedia 

Spomenuo je i poočima.

'Obožavaju i kralja jer je tako dobar, drag čovjek. Divan je poočim, ima svoje unuke, očito. Djeca ga potpuno obožavaju. Od malih nogu im je čitao priče i igrao se s njima', otkrio je.

Fotografije kraljevske obitelji pogledajte u galeriji: