Dikan iznenadio objavom: 'Novce im nisam dao, jer ih ničim nisu ni zaslužili i jedino što molim je da me…'

Poduzetnik se raspisao na Facebooku, a njegova objava iznenadila je mnoge.

Marko Lukunic/PIXSELL

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan na Facebooku se, među ostalim, raspisao o udruzi Hrvatsko bilo.

Nažalost, moram ponoviti priču, jer vidim neki ljudi su zaboravili pa me još uvijek miješaju na krivom mjestu i sa krivim ljudima!!! Poštovana gospodo, ne znam tko vas informira o mom srećom živahnom životu, ali dosta toga što pišete je istina, ili bar poluistina - a najveći dio je potpuna PUKA LAŽ!! Pobjegao sam iz Splita prije moje tridesete od opasne Bajine komunističke UDBAe, a kako vidite i još danas bi možda trebao bježati, zbog još uvijek nelustriranih otpadaka iste, jer istina je - Ne pitam ih ništa i ne treba mi ništa, ali NJIHOV JAL I LJUBOMORA ZBOG MOJEG UMJERENOG NAČINA ŽIVOTA, ISKRENOG DOMOLJUBLJA, ISKRENOSTI U IZRIČAJU I POTPUNE NEOVISNOSTI, kako vidite ne zaboravljaju me (pogotovo u leftardskim medijima), gdje DRUG0VI I DRUGARICE upravo divljaju (pršte ko kokice od zla i jala)!’, napisao je.

Među ostalim priznajem, napravio sam eto naivnu, iako rijetku i minimalnu pogrešku i pojavio se jednom zbog prijatelja i u dobroj namjeri, u prigodnoj smiješnoj darovanoj mi majici omladinskog biciklističko pjevačkog društva "Hrvatsko bilo" i eto ti ga vraže!? Srećom (iako glup) - brzo sam shvatio s kim imam posla - jasno i glasno odbio sudjelovati i pogotovo financirati ih (a i zašto bi, pa ja nisam Radić) - hitno se udaljio - i eto ti još uvijek svakodnevno vraga - brinu dugovi savjesno o meni!? Srećom, debile i mahnitanje milicijskih djelatnika, budaletina nižeg ranga, poslatih da krtičare (osim ostalima) i u to jadno BILO, nikada nisam shvaćao ozbiljno pa tako naravno pogotovo ni sada!’, dodao je.

Facebook 

Ponavljam - NOVCE IM NISAM DAO, jer ih ničim nisu ni zaslužili i jedino što molim je da me zaborave, jer inkriminirajuću majicu BILA bacio sam u specijalizirani kontejner dičnog nam gradonačelnika TTejca i neću je stoga više ni u ludilu moći niti greškom navući, a kamo li sudjelovati u tom nesložnom ludovanju, mnogih među njima jeftinih politikanata, željnih vlasti i saborskih fotelja, da bi valjda zimi mogli pojesti nešto toploga iz jeftinog saborskog restorana!!? TRPIGLADI (duhovito - po gen. Prkačinu) A za sve drugo - GOSPODO BUDITE MIRNI I NE BRINITE ZA MENE P U N O L J E T A N SAM!! Srdačan pozdrav i hvala na brizi svim prijateljima i neprijateljima (naročito dnovinarima) - JER NEĆETE ME SIGURNO NIKADA SRESTI U REDOVIMA UGLAVNOM SMIJEŠNIH POLITIČARA NAŠEG HRVATEKISTANA!!’, zaključio je.