Ljubavni život Filipa Miletića: Bio je u burnoj vezi s poznatom Hrvaticom, a onda je zaveo prelijepu manekenku

Neko vrijeme se šuškalo da je poznati producent u vezi sa Severinom.

Instagram

Nedavno je krenula druga sezona RTL-ove emisije 'Superstar', u čijem žiriju opet sjede Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika TurkovićPažnju javnosti i medija svakako je privukao Miletić, koji je dugogodišnji Severinin suradnik.

RTL 

Ljubavni život Filipa Miletića

Markantni srpski producent bio je u dugogodišnjoj vezi s hrvatskom pjevačicom Anom Bebić, koja je najpoznatija po pjesmi 'Italiana', koju je snimila sa Severinom.

Srpski mediji pisali su da je njihova veza bila burna te da su nekoliko puta prekidali i mirili se. Sad već davne 2012. regijom je odjeknula vijest da je Miletić prevario Anu s nepoznatom plavušom dok je partijao na splavu.

Senja Vild 

Tada je u telefonskom razgovoru za Story potvrdio da je između njega i Ane sve u najboljem redu, a nemili događaj nije želio komentirati. Ipak, njihova veza je završila nedugo nakon toga. Neko vrijeme se šuškalo da je Filip u vezi sa Severinom, no ona je to demantirala.

Instagram 

'Filip i ja nismo u vezi (smijeh). Jednostavno ne čitam novine već dugo, nego mi jave prijatelji što pišu i onda, kad smo vidjeli naslov 'Kako dalje', onda smo se smijali jer ono, kao sad, završili smo ploču i sad ćemo raskinuti. Međutim, naša suradnja traje 10 godina, vjerojatno je moj razvod to potaknuo, ali to je toliko deplasirano. Uopće me više ne pitaju ni je li to istina ili nije, ali bolje da pišu o tome nego o nekim teškim stvarima o kojima se pisalo', rekla je pjevačica u prosincu 2021. za Klix.ba.

Instagram 

Srpski mediji su 2022. pisali da Miletić ljubi prelijepu manekenku Milicu Branković, nakon što su se zajedno pojavili na reviji Stefana Đokovića. Mnogi su tad primijetili da su Milica i Filip lijep par i da je jasno kome je producent poklonio svoje srce. 

Instagram 

Također, Milica je na Instagramu objavljivala njihove zajedničke fotografije.

'Moja druga polovica', stavila je u opis jedne fotke.

Instagram 

Nije poznato je li par još uvijek zajedno.