Sad je jasno u kakvom je stanju njihov brak: Otkriveno zašto je Kate skinula prsten, poslala je jasnu poruku Williamu

Nije nosila svoj prepoznatljivi zaručnički prsten koji inače nosi na lijevoj ruci, a pripadao je pokojnoj princezi Diani.

Danny Lawson / Avalon / Profimedia

Kate Middleton nedavno je posjetila sa svojim suprugom, princom Williamom, žrtve napada nožem u Southamptonu. Bilo je to njezino prvo službeno pojavljivanje nakon završetka liječenja od raka. Princeza od Walesa konačno se vratila svojim kraljevskim dužnostima, nasmijana i elegantna kao i inače, a mnogi su komentirali detalj koji su uočili na njezinim snimkama i fotografijama.

Danny Lawson / Avalon / Profimedia 

Naime, nije nosila svoj prepoznatljivi zaručnički prsten koji inače nosi na lijevoj ruci, a pripadao je pokojnoj princezi Diani. Zbog toga su krenula šuškanja o problemima u braku nje i Williama. No, stručnjakinja za nakit Ella Citron-Thompkins smatra da postoji više razloga zašto bi princeza skinula zaručnički prsten.

PA IMAGES / ALAMY / ALAMY / PROFIMEDIA 

'Fanovi koji imaju 'oko sokolovo' primijetili su da je nešto drugačije ovog puta s nakitom koji Kate nosi na ruci, odnosno da se odlučila za nakit koji se naziva i 'eternity ring', uz svoj vjenčani prsten, umjesto zaručničkog', rekla je za Mirror.

Danny Lawson-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'S obzirom na glasine koje su kružile ove godine, ovo se može tumačiti kao suptilna poruka da su Kate i William još snažniji par. Također bi moglo biti pitanje udobnosti ili praktičnosti. Zaručnički prsten princeze je prilično izvanredan i vrlo dragocjen pa je moguće da ga princeza radije čuva na sigurnom kod kuće', dodala je.

Kensington Palace / Ferrari / Profimedia 

Ovo nije prvi put da se princeza pojavljuje u javnosti bez spektakularnog zaručničkog prstena. Prema riječima stručnjakinje, razlozi mogu biti jednostavni - možda je prsten na čišćenju, a možda je jednostavno odlučila ostaviti ga kući, jer se ne uklapa uz njezin outfit. Citron-Thompkins je uvjerena da je drukčiji nakit poruka javnosti i da simbolizira još jaču vezu bračnog para.

Fotografije Kate Middleton i princa Williama pogledajte u galeriji: