Omiljeno lice s malih ekrana: Privatan život skriva, njenog supruga smo zadnji put u javnosti vidjeli prije 15 godina

Uspješno je uskladila privatan i poslovni život.

promo

U Dnevniku Nove TV gledamo je već 19 godina, a Marija Miholjek (47) i dalje s jednakim žarom i širokim osmijehom svaki puta dočeka gledatelje željne novih informacija. Samozatajna Marija jednako toliko godina je i u braku s ton-majstorom Borisom Miholjekom, u kojem su dobili dvoje djece - sina Bonu (15) i kćer Zlatu (12). 

Nova TV 

Za sebe kaže kako je najčešće blaga majka, ali zna biti i stroga ako to zahtjeva situacija. Slovi za jednu od omiljenih domaćih voditeljica, a svojedobno je otkrila kako je uspješno uskladila poslovni i privatni život.

'Bez razumijevanja i potpore mog supruga Borisa sigurno ne bih mogla godinama biti u burnom ritmu informativnog programa', ispričala je za 24sata. Tajnu skladnog braka, ističe, nema, a supruga u javnosti rijetko viđamo. Posljednji put su ulovljeni zajedno u siječnju 2009. 

Pixsell 

'Slobodno vrijeme rezervirano je za moju obitelj i sve nove zgode i nezgode u životima moje djece za mene su najbolja doza opuštanja', istaknula je. I dalje je uzbuđena prije svakog početka emisije uživo, a prije nego se upale kamere obavezno popije čašu tople vode da je ne izda glas.

Marija je diplomirala politologiju, a na početku karijere radila je na đakovačkoj radijskoj postaji, na kojoj je stečeno znanje s fakulteta prakticirala kao novinarka i voditeljica. Osim na radiju, Marija je također radila u novinama, a onda je upoznala i treći medij - televiziju. Na HRT-u je radila od 2003. kao dopisnica iz Osijeka, a Novoj TV pridružila se 2005. kao voditeljica središnje informativne emisije Dnevnik Nove TV. 

Više fotografija pogledajte u galeriji: