'Do posljednjeg daha': Anamarija Asanović oglasila se nakon udaje, otkrila kako se sad osjeća

Splitska dizajnerica udala se proteklog se petka u Splitu.

Instagram

Splitska dizajnerica, Anamarija Asanović, proteklog se petka udala za ugostitelja Ivana Karačića. Dizajnerica je sada na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju s ceremonije.

'Do posljednjeg daha. Hvala stvarno svima na lijepim željama ... još nam se slažu dojmovi', kratko je poručila.

Anamarija se na vjenčanju presvlačila čak tri puta. Prvo je zablistala u jednostavnoj vjenčanici A kroja s rukavima od čipke. Kosu je zalizala u jednostavnu punđu s koje je padao prekrasan veo. Mladoženja je bio naočit u maslinastom odijelu i bijeloj košulji.

Dizajnerica je kasnije imala malu promjenu u svom izgledu. Naime, skinula je rukave od čipke i nastavila uživati u svom danu u vjenčanici bez naramenica. Nakon toga smo je mogli vidjeti u još jednom izdanju, kada se odlučila preodjenuti u vjenčanicu od čipke. Posljednja vjenčanica bila je ona sa zanimljivim lepršavim rukavima koje podsjećaju na ljuske.

Instagram 

Podsjetimo, Anamarija i Igor u vezi su od proljeća prošle godine, kako je Anamarija tada ekskluzivno potvrdila Storyju.

'Ono što mogu reći jest da se pojavio onaj pravi. U vezi smo od početka proljeća i sretni smo. Mogu reći da me osvojio iskrenošću, to je ipak vrlina koja se najviše cijeni', ispričala nam je tada dizajnerica.

Više fotografija s vjenčanja pogledajte u galeriji: