'Ako mi je Bog dao priliku da budem baš njena mama...': Lana Jurčević pokazala kćerkicu i otkrila što joj je obećala

Pjevačica je posvećena majčinstvu.

Instagram

Lana Jurčević krajem prošle godine postala je majka.

S dugogodišnjim partnerom Filipom Kratofilom dobila je djevojčicu, koju su nazvali Mayla Lily. Pjevačica je otada posvećena majčinstvu, a sada je na Instagramu objavila video iz šetnje s kćerkicom uz koji je napisala: 'Sama činjenica da brineš jesi li dovoljno dobra mama te već čini dobrom mamom'. U opisu objave je otkrila i kakvo je obećanje dala sebi oko odgoja kćerkice.

'Jednu stvar sam si obećala još davno. A to je da ću često pitati svoje dijete kroz odrastanje jesam li mu dobra mama. Ako mene pitate, nije važno što roditelj misli o sebi kao roditelju, već što misle njihova djeca o njima - jer jedno je naša vizija o tome i sebi, a drugo je jesmo li uspjeli pročitati ‘nevidljive’ upute s kojima su oni došli na ovaj svijet', započela je Lana.

'Mi smo ih stvorili (to ne znači da su naše ‘vlasništvo’ i da moraju biti ono što mi želimo da budu) i na nama je da stvorimo zdravu (prvenstveno mentalno, a onda sve ostalo), sretnu i dok su pod našim krovom, bezbrižnu djecu, a mi smo tu samo kao neki mentori koji trebaju prepoznati karakter, temperament, razinu senzibilnosti i potencijale svoje djece i dobro ih usmjeriti da budu najbolja verzija sebe. A to možemo samo ako dovoljno radimo na sebi', poručila je.

'Ne možeš ni svako svoje dijete jednako odgajati iako su možda stvoreni od istih gena, svako dijete je posebno i možda treba drugačiji pristup. Ne ‘pale’ kod svakog iste ‘metode’. Ako mi je Bog dao priliku da budem baš njena mama, tu ulogu moram i opravdati jer jednog dana želim da ona kaže da sam joj bila najbolja', zaključila je, pa je pratiteljima postavila i, kako je naglasila, jedno osobno pitanje: 'Jesu li vaši roditelji ispunili vaša ‘očekivanja’? I jeste nešto naučili iz toga i možda popravili u odnosu na svoju djecu?'

Pratitelji su s njom u komentarima podijelili svoja različita iskustva, a mnogi su je i pohvalili za napisano.

Instagram 

Podsjetimo, Lana je imala tešku trudnoću i porod, o čemu je izvještavala pratitelje na društvenim mrežama. A iako s javnosti dijeli puno privatnih detalja, kada je riječ o njezinu partneru, priča je drugačija. Lana i Filip u vezi su od 2017. godine, no ne pojavljuju se zajedno u javnosti i pjevačica rijetko objavljuje njihove zajedničke fotke.

Ipak, 2020. je za Story ispričala kako je on osoba s kojom dijeli vrlo slične vrijednosti i ciljeve.

Instagram 

'Prihvatili smo činjenicu da često žrtvujemo slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna, nego onu kakva je u četiri zida', rekla nam je Lana.

Osim toga, priznala je i kako je došla u godine kada je nije strah reći što misli i založiti se za neke vrijednosti jer ne kalkulira i ne brine se što će netko reći ili misliti.

Više fotografija Lane i Filipa pogledajte u galeriji: