Joško Čagalj Jole progovorio o pojačanju u obitelji: 'Supruga nije imala slobodan dan zadnjih 18 godina'

Supružnici uživaju u obiteljskom životu sa svojih četvero djece.

Instagram

Joško Čagalj Jole i Ana Čagalj slove za jedan od najskladnijih domaćih parova, a u lipnju ove godine proslavili su 18. godišnjicu braka. U braku su dobili četvero djece: kćeri Ivu, Emu, Tiju i sina Ivana Luku s kojima uživaju u obiteljskom životu. Glazbenik je sada, povodom objave nove pjesme, u intervjuu za In Magazin progovorio o očinstvu i otkrio kakav je roditelj.

Privatni album 

'Ajde, ja to rečem u šali, ali ja sam onako malo bolji prijatelj, Ana malo manji prijatelj, ali je ona puno veća mama nego što sam ja tata. Ja držim tu neku svoju ulogu oca, ali ja uvijek kažem mama je mama i ona brine i o kući, i o domaćem radu i o školi. Ja odem na primanje, ali suprugu ja ne mogu zamijeniti', priznao je.

Gdje god da se pojavi, Jole je prvenstveno obiteljski čovjek koji najviše od svega voli svoju obitelj, suprugu i djecu. Na pitanje hoće li se zaustaviti na četvrtom djetetu, Jole ne skriva da najviše misli na Aninu dobrobit.

'Pa ne znam, mislim da je to Božja odluka i dar, ali mislim da ih je četvero u ovim godinama dovoljno. Hoće li biti peto? Treba malo misliti i na suprugu jer ona nije imala slobodan dan posljednjih 18 godina. I kad može, ona neće', rekao je.

Joško Herceg 

Podsjećamo, Jole i Ana upoznali su se u jednom splitskom kafiću, a vjenčali su se 2006.u crkvi Gospe od Otoka u Solinu. Slavni pjevač je jednom prilikom ispričao kako ga je Ana na prvu privukla svojim izgledom, no da se u nju zaljubio zbog njene osobnosti. 

Više fotografija poznatog para pogledajte u galeriji: