Imaju razloga za sreću: Anita Dujić Broadfoot posvetila emotivnu objavu suprugu, svi im čestitaju

Poznati supružnici ne skrivaju koliko se vole.

Instagram

Bivša manekenka Anita Dujić Broadfoot u posljednje vrijeme ima razloga za slavlje. Naime, početkom listopada proslavila je okrugli 40. rođendan, a zatim i sedmu godišnjicu sa suprugom, škotskim snimateljem Duncanom Broadfootom. Ovim povodom, suprugu je posvetila emotivnu objavu na društvenim mrežama.

'7 godina dušo. Wow, kakvo putovanje - ponekad glatko, ponekad neravno, ali uvijek ispunjeno ljubavlju i divljenjem. Nazdravimo za još mnoge koje dolaze', napisala je.

'Preprezgodan par', 'Sretna godišnjica', 'Čestitam', 'Sretno i dalje', samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja ispod objave.

Par se vjenčao 2020. u crkvi u Glasgowu, a Duncan je tijekom ceremonije nosio škotski kilt. Vjenčanju su prisustvovali najbliži članovi obitelji, a kći Lily je u naručju bake gledala roditelje iz prve klupe. U travnju prošle godine Anita je rodila drugu kći, Ellu Skye.

Anita ne skriva koliko je ponosna na supruga i njegov uspjeh, a posljednji put javno ga je pohvalila u ožujku ove godine, kada je premijerno prikazam hit film 'Dine'.

'Toliko vizualno impresivan film ne znam jesam li ikada pogledala, ali i u svakom drugom smislu je wow. Nevjerojatno mi je da sam prošlu jesen/zimu bila u Jordanu i Emiratima kada se film snimao, ali tada nisam smjela o tome ništa pričati. U svakom slučaju naklon do poda cijeloj ekipi. Dunc je u filmskom svijetu poznat kao desert ekspert jer pronalazi čudesne lokacije na kojima na prvu djeluje da je nemoguće snimati, ali on učini da bude moguće. Ludo ponosna na njega', napisala je tada.

Više fotografija Anite Dujić Broadfoot pogledajte u galeriji: