'Iskradao se kako bi se mazio s njom': Princ William je zbog ljupke Elle lagao Middletonovima i izmišljao obveze

Budućem kralju ne sviđa se natjecateljski duh Middletonovih.

Instagram

Princ William i Kate Middleton već 13 godina uživaju u skladnom bračnom i obiteljskom životu sa svoje troje djece - prinčevima Georgeom i Louisiom te princezom Charlotte. Mnogi su se kroz godine pitali je li par više naklonjen kraljevskoj ili Kateinoj strani obitelji.

Katein mlađi brat, James Middleton, nedavno je tijekom gostovanja u jednom podcastu 'Walking the Dog' otkrio dosad nepoznate detalje iz prošlosti i objasnio uklapa li se William u njihovu obitelj.

Instagram 

Naime, William je znao pronalaziti izgovore kako bi izbjegao igre obitelji Middleton jer ih je smatrao previše natjecateljskim.

Voditeljici Emily Dean ispričao kako je sadašnji princ od Walesa, koji je započeo vezu s Kate dok je još bio tinejdžer, često dolazio na večeru s njegovim roditeljima. Svako obiteljsko okupljanje bilo je nezamislivo bez kartanja. Priznao je da bi William, kada bi karte bile na stolu, odjednom izmislio druge obveze

'Middletonovi su prilično natjecateljski raspoloženi i vole igre, zar ne? I natjerao si jadnog Williama na ples, a njemu je to bilo previše natjecateljski pa se zapravo opravdavao', upitala ga je Emily.

Instagram 

Ovo je James prvi put otkrio u svojim memoarima 'Meet Ella: The Dog That Saved My Life', koji su u rujnu objavljeni 24. rujna u SAD-u i Velikoj Britaniji. Knjiga se ne bavi samo Jamesovim životom, već i njegovom voljenom psom Ellom, koja je preminula 2023. godine.

'Bilo je to nakon obiteljske večere, sjeli bismo i izvlačili karte, a on bi pitao treba li Ellie šetnju ili bi smislio izgovor da ustane od stola. Ella mu je bila dobar izgovor za bijeg od žestoke natjecateljske prirode Middletonovih, koja se javlja svaki put kad igramo našu omiljenu brzu kartašku igru, 'Racing Demon', napisao je James u jednom odlomku knjige.

Kako dalje objašnjava, budući kralj je samo tražio pravi trenutak da 'zbriše' od stola i spas pronađe u mezimici obitelji Middleton, piše Glossy.

THE ROYAL FAMILY / FERRARI / PROFIMEDIA 

'William se ježi od naše neumoljive odlučnosti da pobijedimo pod svaku cijenu. Raduje se kad prvi izgubi u igri, pa kad više nije prisiljen sudjelovati, tiho se iskrade kako bi se mazio s Ellom', rekao je.

Obiteljske kartaške igre našle su se čak i u emotivnoj video poruci princeze od Walesa, objavljenoj 9. rujna, u kojoj je objavila da je završila s kemoterapijom. 

Više fotografija Kate i Williama pogledajte u galeriji: