54 godine mlađu ostavio je 3 mjeseca nakon rođenja sina, a sada poručuje: 'Zabavno je biti otac u 84. godini'

Ukoliko će uspjeti plaćati alimentaciju do 18. rođendana svojeg djeteta, glumac će kroz godine isplatiti skoro 6,5 milijuna dolara.

Profimedia

Glumac Al Pacino (84) nedavno se našao u središtu medijske pozornosti, nakon što je potvrdio da su on i njegova 54 godine mlađa djevojka, Noor Alfallah, službeno prekinuli. Da im u vezi ne cvjetaju ruže, šuškalo se već neko vrijeme. Ipak, obožavatelji su smatrali kako će se par ipak pomiriti, budući da su u lipnju prošle godine postali roditelji sina Romana.

Međutim, Al Pacino je u o sklopu promocije svoje knjige 'Sonny Boy' ipak priznao da je svemu došao kraj.

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako je sada otkrio u intervjuu za BBC, upravo ga je rođenje sina inspiriralo na pisanje memoara. Ovom prigodom istaknuo je kako želi da maleni Roman jednog dana ima priliku naučiti nešto više o svom ocu, a priznao je i da sa sinom ima jako dobar odnos.

'Želim biti uz ovo dijete. I nadam se da hoću. Nadam se da ću ostati zdrav, a on zna tko mu je tata, naravno. Zanimljivo mi je sve što radi. Dakle, razgovaramo. Sviram usnu harmoniku kad smo na videopozivu i uspostavili smo takav kontakt. Dakle, zabavno je', ispričao je.

Uz Romana, Al Pacino ima još troje djece. Naime, s profesoricom glume Jan Tarrant dobio je kćer Julie Mary (29), dok s glumicom Beverly D'Angelo ima 17-godišnje blizance, sina Antona Jamesa i kćer Oliviu Rose. Glumac je bio u vezi i s izraelskom glumicom Meital Dohan, koja je od njega mlađa gotovo četiri desetljeća.

WAVYPETER / SPLASHNEWS.COM / SPLASH / PROFIMEDIA 

Podsjećamo, par je nakon vijesti o prekidu potvrdio da su se međusobno dogovorili oko srbi za sina. Sud u Los Angelesu je presudio kako Pacino mora bivšoj partnerici platiti 110.000 dolara unaprijed, odnosno prije nego što počne plaćati alimentaciju, prema pisanju Page Sixa.

Također, sud je odlučio kako Pacino i Noor dijele skrbništvo nad Romanom, no dječak živi s majkom. Ukoliko će uspjeti plaćati alimentaciju do 18. rođendana svojeg djeteta, glumac će kroz godine isplatiti skoro 6,5 milijuna dolara.

Više fotografija Al Pacina i Noor Alfallah pogledajte u galeriji: