Kako je Miroslav Levak izgledao u mladosti? Prepoznali bi ga tek rijetki, njegov izgled bio je zapanjujući

Miroslav se bavio bodybuildingom i sudjelovao na raznim natjecanjima.

Josip Regović

Uskoro bivši suprug Indire Levak, Miroslav, nedavno je objavio fotografije iz mladosti gdje je odao počast svom preminulom prijatelju od kojeg se oprostio uz dirljive riječi i nekoliko fotografija. Na fotografijama smo mogli vidjeti Miroslava u vrijeme kada se bavio bodybuildingom i sudjelovao na raznim natjecanjima.

Inače, krajem srpnja Indira je iznenadila viješću da se razvodi od supruga Miroslava nakon 11 godina braka. 

Instagram 

'Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati', napisala je tada.

Potom je prije nekoliko tjedana objavila fotografije koje su otkrile da su se zajedno uputili na put. 'Avantura zove me! Via Monaco', napisala je pjevačica u opisu.

Instagram 

Fotografije su potaknule glasine da su se Indira i Miroslav pomirili, no oni ih zasad nisu komentirali. Umjesto toga uživali su na putovanju po Francuskoj i Italiji.

Više njegovih fotografija iz mladosti pogledajte u galeriji: