Zbog ove Bloomove izjave Maja se nije mogla prestati smijati: Pogledajte kako ju je trogodišnji dječak 'izuo iz cipela'

Maja Šuput pokazala je kako se opušta sa svojim sinčićem Bloomom.

Instagram

Kad govorimo o djeci domaćih zvijezda, Bloom Tatarinov apsolutno je najpoznatije domaće celebrity dijete, a mama Maja Šuput ne skriva koliko je zaljubljena u svog mališana. Često sa svojim pratiteljima dijeli dogodovštine sa svojim trogodišnjim sinčićem.

Tako je bilo i ovog puta kada je podijelila zapis u kojem vidimo kako se igra sa svojim preslatkim sinčićem. Kada mu je u ruke dospjela velika lopta na napuhavanje, odmah je poželio da mu je tata i napuše.

Nakon što je shvatio da ga neće dozvati toliko brzo koliko je zamislio, uzeo je stvari u svoje ruke te istrčao iz sobe uz uzvike: 'Tata, popuši mi loptu!'. Ova reakcija nasmijala je, kako Maju, tako i njezine brojne obožavatelje.

'Bloom je toliko zabavan, toliko dobro dijete i jedno zahvalno stvorenje da je s njim svaki dan baš komedija i uživancija. Otkad se rodio, zaista nije bio mjesec da nismo s njim otišli na neko putovanje. Dijete je proputovalo uzduž i poprijeko cijelu Hrvatsku. Već je bio i dva puta u Turskoj, po ljeti i sada smo bili u Istanbulu tako da vožnja brodom, vožnja avionom, vožnja autom.

Ma ne, sve mu paše i s njim je vrlo, vrlo ugodno provoditi sve slobodno vrijeme, a po kući da ne pričamo, od jutra do mraka to je samo igra, smijeh. Ne znam, apsolutno sam opčinjena i zaljubljena u to svoje prekrasno dijete', ispričala je Maja ekskluzivno za Story u velikom intervjuu nekoliko mjeseci nakon što je postala majka.

Više fotografija pogledajte u galeriji: