Rijetko pojavljivanje nekadašnje zvijezde domaćih sapunica: Otkako je nestala s ekrana, u tajnosti se udala za kolegu

Zadnjih godina je fokusirana na kazalište, a posvećena je i majčinstvu.

HRT Screenshot

Glumicu Ivu Visković (40) gledali smo u mnogim domaćim serijama početkom milenija, a posebno je pamtimo po ulozi slikarice Nine Radić u sapunici 'Ljubav u zaleđu'.

No lijepu Makaranku već dugi niz godina nemamo priliku gledati na malim ekranima jer se fokusirala na kazalište. 2011. je dobila nagradu za najbolju žensku ulogu u predstavi za djecu, 'Justa', a dobitnica je i nagrade Zlatni smijeh na 37. Danima satire 'Fadil Hadžić' za ulogu pjevačice Maje u Grupi Borivoja Radakovića.

Rijetko je viđamo i u javnosti, no ovog utorka je sudjelovala u multimedijalnom događaju 'Slavko Mihalić/ Prolazim Zrinjevcem, dotiče me more' koji je u Državnom arhivu u Zagrebu organizirao Teatar poezije u sklopu kultne manifestacije Zagrebačke posvete.

Pixsell/ Marko Lukunic 

Iako je dugo nismo vidjeli, Ivu je bilo lako prepoznati jer se gotovo uopće nije promijenila od najslavnijih dana, no zato se dosta toga promijenilo u njezinom privatnom životu.

Iva se u veljači 2015. godine u tajnosti udala za kolegu Filipa Križana, kojeg je upoznala na Akademiji, pa danas i ona, uz svoje, nosi i prezime Križan. Vjenčali su se u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici u krugu obitelji i bliskih prijatelja, a dva mjeseca kasnije dobili su kćerkicu Minu.

promo 

Otkako su osnovali obitelj, Iva i Filip uspješno čuvaju svoju privatnost, no ona je 2019. godine za Story progovorila o kćeri.

'Moja je Mina divno dijete, veselo, zaigrano. Kako i ne bi bila kad dolazi iz umjetničke obitelji', pohvalila se glumica.

Ranije je otkrila i koliko je majčinstvo usrećuje. 'Nitko sretniji od mene. Zakoračila sam u novi svijet i svaki mi dan donosi iznenađenje. Prvi su dani uz bebu bili besani, ali brzo sam se suočila sa svime i sad cijenim svaki trenutak. S dolaskom djeteta sve se promijeni, jer to maleno biće dolazi u središte svega. Odnos nam je danas samo još ljepši i dublji', ispričala je Visković.

Robert Gašpert 

Svojedobno je Filip u rijetkom razgovoru o privatnom životu za Story rekao da vidi u Ivi ženu s kojom će provesti život te da im je važno da se poštuju i budu podrška jedno drugome.

Više fotografija pogledajte u galeriji: