'Toliko težak dan da mi je muka': Neutješni Tony Cetinski emotivnom objavom mnogima je izmamio suze

Za pjevača je danas posebno tužan dan.

Matea Smolčić Senčar

Prošlo je točno 17 godina otkako nas je prerano napustio Toše Proeski.

Makedonski slavuj tragično je izgubio život u 26. godini u prometnoj nesreći kod Nove Gradiške i iza sebe je ostavio brojne neutješne obožavatelje i kolege.

Njegova iznenadna smrt posebno je pogodila našeg pjevača Tonyja Cetinskog, koji se često na društvenim mrežama s tugom prisjeća svojeg kolege i prijatelja.

Facebook 

'Toliko težak dan da mi je muka i tako svaki put kada se prisjećamo tog kobnog jutra otkad te nema. Od dana kada si otišao ovdje na zemlji je, za nas koji smo te voljeli, neka vizija idealnog svijeta preko noći nestala. Živimo, volimo, radimo, ali baš ništa nije isto bez tebe moj Toše, ništa. Uz tebe su i teški dani lakše prolazili.

Sve je bilo lakše i sve je bilo moguće. Znam da si tu negdje i bdiješ nad nama, ali nedostaje tvoja fizička prisutnost i tvoj osmijeh kao i tvoja riječ i glas. Tvoj blagi pogled i ta tvoja zaigranost maloga djeteta u tijelu odrasle osobe pune razumijevanja za svakoga', napisao je Tony prisjećajući se Toše na svojem Facebook profilu, a svojom objavom izmamio je suze mnogim obožavateljima makedonskog pjevača.

Instagram 

Tony i Toše su 2004. godine snimili hit duet 'Lagala nas mala', s kojim je započeo proboj makedonskog slavuja na hrvatsku scenu, a ostalo je povijest.